Cookies

Ontwaakt! Sta op!

rb-utrecht
Fathers 4 justice op de rechtbank Utrecht

We kunnen ons nog een keer door de politiek (van Wilders tot en met Roemer uitgezonderd Omtzigt) voor de gek laten houden of in opstand komen. Ik had eerder beloofd om terug te komen op het eerste woord van de internationale. Ontwaakt! Het was een diepe winterslaap, maar het is nu de hoogste tijd. Aanleiding is een inspirerende blog bij Nico van den Ham.
“geef ons terug wat van ons is, iedereen kan het beter hebben als we er met z’n allen voor gaan en Nederland helemaal lam leggen!”
Het is tijd voor rebelse actie inderdaad. Zonder geweld graag maar toch. Blijf niet achter jullie schermpjes zitten. Doe wat voordat het echt te laat is. Mag ik een paar inspirerende voorbeelden aandragen waar ik zelf deel aan had:
Bezetting Rechtbank Arnhem door vaders plus interview met o.a. mij:[archiveorg Damocles94 width=540 height=110 frameborder=0 webkitallowfullscreen=true mozallowfullscreen=true] Mijn eigen 12 daagse hongerstaking voor de deur van het Deventer Kantongerecht:[archiveorg InterviewMetJoepZander1995 width=540 height=400 frameborder=0 webkitallowfullscreen=true mozallowfullscreen=true]
Zoiets, maar dan met veel meer mensen en een goede theoretische onderbouwing die verder gaat dan een opsomming van cases.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.