Cookies

WODC is de valse maatstaf geworden voor alle wetenschappelijk onderzoek

Ik was al een tijdje van plan een blog te schrijven over door de overheid geïnstigeerd sociaal-wetenschappelijk nep-onderzoek. Fijn dat Nico van de Ham dat nu al voor me deed.

Overigens heb ik er ook al heel veel over geschreven. 

Nu Justitie de lekkers wil vervolgen vraag ik me af of ik als primaire bron van deze ongein ook mogelijk bloot sta aan vervolging,  ik geef immers al jaren op mijn sites door wat ambtenaren en onderzoekers mij gewoon af en toe openhartig vertellen.

Al 20 jaar geleden werd mij door een ambtenaar verteld dat ik wel gelijk had maar dat hij natuurlijk, met reorganisatie nummer zoveel voor de deur, ook aan zijn éigen kinderen moest denken ( in plaats van die van mij).

En in dezelfde tijd een door het WODC ingeschakelde onderzoeker, die uitlegde dat zij het midden moest houden tussen het weergeven van de werkelijkheid en wat de door justitieambtenaren gevulde begeleidingscommissie vindt.

Ook voor andere onderzoekers is het veel aantrekkelijker om bij de overheid in het gevlei te blijven en met minimale respons toch boute beweringen te doen.

NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND : Conform de cultuur die heerst bij justitie: Grapperhaus maakt nu ook zijn eigen Klokkenluiders kapot!