Cookies

oktoberkind

Oktober is de maand van de verjaardagen van mijn kinderen. Ik heb ze nu net allemaal achter de rug. Bij de moeder van Rosa een brief met dvd door de bus gedaan daarop :voor gebruik in familiekring ( anders had ik die kopie misschien ook niet mogen maken). Het gaat hier natuurlijk ook om de familiekring al ligt die nogal uitelkaar.

Mijn moeder bracht traditiegetrouw ook een cadeautje.

In een prachtig zonnetje genoten van de verjaardag van mijn zoon Joshua en tussen de bedrijven door een verhaaltje over mijn eigen vaderschap gemaakt voor Henk van IKvader ten behoeve van Mens Health.

Liselore Gerritsen maakte een mooi liedje over oktoberkinderen.

“Dat is waarom een oktoberkind niet gelooft in laatste dingen
’t Zal een herfstdag als een lentedag bezingen.”

Dit liedje is vanaf de geboorte van mijn dochter populair bij mij. Nou hóóp ik nog dat het populair wordt bij háár. Dat onze eerste nieuwe ontmoeting zo’n herfstdag mag zijn die een lentedag wordt.

0 antwoorden op “oktoberkind”

  1. Beste Joep, ik ben ook een oktoberkind en zou heel graag de melodie van het lied willen vinden, weet jij waar het te vinden is op internet??
    Alvast dank.

  2. Wij hebben sinds 31 oktober j.l.ook een oktober kleinkind, prachtig en het lied is zo toepasselijk, mooie dag, herfstbladeren, en nu het allermooiste ben gisteren wezen shoppen in Nijmegen en heb daar dit cd-je kunnen bestellen in een afgelegen platen/cd zaak.
    Hoop het snel te ontvangen en nog veel te luisteren naar deze mooie tekst!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.