Cookies

hemel

Would it be the same? If I saw you in heaven? zong Eric Clapton voor zijn overleden kind. Ik moest daar op verschillende manieren even aan denken de laatste dagen. Met Yves op de Deventer spoorbrug zijn nieuwe song voor vaderdag opgenomen. Ook daar heeft hij het over het terugzien van een vader in de hemel, want te laat om hem op aarde terug te zien. Deze situatie komt veel voor bij van hun vader vervreemde kinderen. Denk ook maar aan het oude liedje van de oude Jacob die voor zijn deur zat en dood ging net voordat zijn dochter naar hem terugkwam.

Toen Yves op de brug het woord heaven zong klonken net de kerkklokken. Ik had het erin kunnen monteren, maar het was echt. Ik heb het wel een beetje opgehaald in het geluidsspoor.
[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=6835585079370674456&hl=nl]
Afin het lied van Yves. Vandaag afgemonteerd. Morgen presentatie ervan bij de uitreiking van de vaderdagtrofee m/v. Yves vandaag ook nog op tv Gelderland. Een prachtig lied over iemand die zijn vader mist en wiens zoon hem zal missen.

tears in heaven van Clapton
meer over yves en zijn liedjes
de oude Jacob
vaderdagtrofee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.