Cookies

grwrr

Jeugdzorg Noord-Brabant is niet alleen in het nieuws met naar België vluchtende cliënten. Ze hebben nu ook bestuurders in de aanbieding die naar het zich laat aanzien over de ruggen van die cliënten onrechtmatig geld verdienen aan vastgoedhandel.

En maar lullen over het belang van het kind wat die cliënten niet goed zouden snappen. Belang van hunzelf.  Zoals overigens vaak met die mensen die durven te beweren dat ze wel weten wat het belang van het kind is.

Als ik dit soort berichten in de krant lees dan wringt er iets ijzigs in mijn middenrif en rond mijn strottehoofd. En dat op zondag als ik relaxed mijn weekendkrant probeer te lezen. GRWRR

het bericht in de Volkskrant
mijn vorige blog over de vluchtende clienten van deze onfrisse bedoening

speech bedrijfsmonopolie familierecht

0 antwoorden op “grwrr”

 1. Hallo,

  BJZ zelf is de grootste fraudeur.
  Hoe anders moet je het noemen als BJZ wel bijna 20 euro per kind per dag ontvangt voor de uitvoering van een ots terwijl er nog geen gezinsvoogd is?
  Een situatie die de standaard is geworden:
  ots uitgesproken, briefje van BJZ aan ouders: we hebben even niemand maar we melden ons nog wel, na maanden wachten weer een briefje: hoera en proficiat we hebben een gezinsvoogd en hij heet ….,
  en in de tussentijd bijna euro 20 per kind per dag ontvangen.
  Tip aan allen die dit overkomt:
  claim schadevergoeding!!
  BJZ doet echt niet moeilijk en betaalt bijna zonder slag of stoot!!!
  Echt waar!!!!!
  Ze weten dat ze fout zijn en willen voorkomen dat het aan de grote klok wordt gehangen.
  Nu ontvangt BJZ Eindhoven per dag op deze manier naar schatting tussen de 1000 en 2000 euro per dag, 7 dagen per week.
  Voor werk dat ze nooit geleverd hebben!
  Weten hoe het werkt?

  even een mailtje naar mail@familieenjeugdrecht.nl

 2. Dank voor uw reactie.

  U legt de vinger op een pijnlijke link in het geheel. Ik had zelf ook het plan daar een keer op in te gaan hier, maar ik ben blij dat u, als specifiek deskundige in dit geval, het voortouw neemt.

  Jeugdzorg is hoe langer hoe meer een miljoenenbusiness geworden waarin gewoon geld verdient moet worden. Dat kan met kinderen en ook met vastgoed. De “belangen van kinderen” zijn de smoes waarmee veel geld verdient wordt zonder dat er iets zinnigs voor kinderen wordt gedaan. Ergo, zoals uit de verhalen over jeugdzorg Noor-Brabant blijkt ze worden actief getraumatiseerd.

  Ik wil nog een veronderstelling toevoegen. Werkt de vergoedingsstructuur van jeugdzorg ook in de hand dat er veel uithuisplaatsingen worden gedaan omdat daar flink aan deze vorm van zogenaamde zorg wordt verdiend?

  De signalen van misbruik van dit wapen tegen ouders en kinderen zijn groot. Ik moet ook weer even denken aan die advocatenbrief over de uithuisplaatsingen zie: http://joepzander.wordpress.com/2008/12/05/de-zorgsinterklaas/. Ik zal ook mijn oude betoog over het bedrijfsmonopolie familierecht ( al weer 10 jaar oud) nog eens onder de aandacht brengen (http://joepzander.nl/bedrijfs.htm).

  Ondertussen worden de mensen die stelling kiezen tegen deze misstanden door de rechterlijke macht de mond gesnoerd. Denk daarbij aan de ontzegging van toegang van Jan Hop als procesvertegenwoordiger op de rechtbank Zutphen en de aanvallen op u als advocaat.

  En politici maar doen alsof die ouders gek zijn en de Belgen met hen blijkbaar.

  met een vriendelijke groet

  Joep Zander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.