Cookies

autodate

Vrouwen vallen op de auto’s waar mannen in rijden. Mannen vallen op de lichamen waar vrouwen inzitten. Dat was ongeveer de teneur van een berichtje in de metro, en veel andere bladen.
Ik zou niet graag op mijn auto beoordeeld worden, bovendien doe ik aan autodate (autodelen) dus heb je zomaar kans dat dezelfde vrouw gewoon valt op verschillende mannen in dezelfde auto. Vrouwen zeggen ook niet graag op hun uiterlijk te worden beoordeeld, maar dat uiterlijk is dan in ieder geval nog wel van hunzelf.
Sommige auto’s lijken zelf dan weer vooral op vrouwen te vallen. Dat is weer een heel andere soort autodate

0 antwoorden op “autodate”

 1. :-> ja… gek eigenlijk en waarom? zelfs zo erg dat een bijstandstrekster nog een auto heeft…
  Vallen vrouwen ook op de maanlanders waarmee mannen gaan?
  We betalen met zijn allen via de fiscus nog mee ook…(als het toch om geld gaat dan meteen maar goed). Maar het is een moraalverhaal.
  de achting die nodig is voor gelijkwaardigheid staat boven al het andere dus ook boven auto’s.
  wat heeft een auto meer dan een man? terwijl de ontwerpers notabene mannen waren?
  auto’s hebben iets van avontuur, reizen, ontdekken, ontsnappen uit bekrompoen wereldjes. Een defect aan DNA dat verhindert om de eigen wereld zonder auto groter te maken? samen? het voelt echt niet goed, dat ego-gedoe met auto’s. scheiding ontstaan ook vooral door die keus voor het ego, ipv de ander.
  in je stuk staat eigenlijk ook de impliciete vraag : hoe gelukkig of gelukkiger is een vrouw met een auto als vervanging van de man of als passagier dan met de man die hem rijdt?
  en als de auto stuk is, is de man wel weer goed genoeg om “wil je ajb effe…” en ze hoeft maar suggestief te swaffelen met haar mobillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.