Cookies

Ontvoerende moeders

ontvoering door de dood in Erlkönig

Merkte ik vorige week in goed gezelschap nog op dat Trouw toch wel erg anti-vaders lijkt, wordt het deze week gelijk gelogenstraft. Hoewel… Het heeft wel érg lang geduurd voordat ze het door hadden dat moeders vaker kinderen ontvoeren dan vaders. Maar nu staat het dan ook groot als hoofdartikel op de voorpagina.

Enige compensatie voor de voorpaginakop van enkele jaren geleden waar vaders werd aangezegd dat ze nergens voor nodig zijn (interview Tamar Fischer).

De mediahype op de hand van de moeder van Sara en Amar die met een door de staat gelegaliseerde ontvoering de kinderen bij de vader weghaalde, daarna tegen haar toezeggingen in geen enkele omgangsregeling uitvoerde en zelfs het eenhoofdig gezag eiste, ligt nog vers in het geheugen.

En zo nog veel meer. Op mijn mail naar Trouw met verwijzing naar mijn blog, een stukje hieronder, over het toch maar niet plaatsen van een stuk over het boek “De jungle van de jeugdzorg” heb ik trouwens nog niets gehoord. Het pleit is daar dus vast nog niet helemaal beslecht.

Misschien moeten ze bij Trouw eens wat sites lezen als papa.nl.nu waar al jaren wordt uitgelegd hoe dat staat met ontvoeringen, maar ook met jeugdzorg, kinderbescherming, recht, vaderschapsdiscriminatie enz.

het papa.nl.nu-dosssier kinderontvoeringen
Deel trouw-artikel
Over de anti-vader-artikelen in Trouw

schoutenweg 41 Deventer

0 antwoorden op “Ontvoerende moeders”

 1. Zou wel eens willen weten of dat stukje over vrouwelijke ontvoerders in het blad opzij of in de volkskrant zou kunnen komen, het zou veel stof doen opwaaien.
  Vaders en moeders die iedere avond hun kinderen zien, vaders die ieder weekend met hun zonen gaan voetballen, enzovoorts, hebben meestal de grootste monden en vertonen soms het hardste hoongelach om die malle, gefrustreerde dwaze vaders………

  Totdat ze ZELF (moeten) gaan scheiden omdat vrouwlief op haar werk of een feestje een veel leukere man heeft ontmoet.

  Tja, dan kunnen ze slechts hopen en bidden dat hun ex een gezond verstand heeft door vader en kind contact te laten houden met elkaar, met name vanuit de wens van het kind.

  Maar o zo vaak gaat het fout, en zien kinderen hun vader door een treiter-ex nooit meer.
  Om over de jeugdzorg-heksen (met een bloedhekel aan vaders/mannen nog maar te zwijgen.

 2. Ook mijn dochter en ik hebben het nodige meegemaakt, na de breuk met haar moeder, nam de moeder mijn dochter onder haar hoede gedurende 2 maanden, zij vond dat ik niet toe was aan het zien van mijn dochter, eigenlijk maakte ze de relatie tussen mij en mijn dochter onmogelijk door de ‘ontvoering’ contact werd mij verboden, door de verkeerd toe bedeelde macht kunnen moeders alles doen wat zij goed achten, of jij het er als vader mee eens bent of niet, dat doet niet ter zake, vaders worden maar al te vaak in een verkeerd daglicht gezet!

  er bestond een co-ouderschap, de moeder liet onze dochter weg halen door de politie omdat ze zo nodig op vakantie moest, er was nooit iets besproken met vader, dat is verkeerd je macht gebruiken, waarom gebruiken moeders macht over de rug van kinderen en vaders??

  Dacht dit gaat zo niet langer, onder emotie heb ik me uiteindelijk aangemeld bij Jeugdzorg, ik dacht dan gaat het goed komen en dacht hier goed mee te doen
  Uiteindelijk mocht ik mijn dochter 3 maanden niet zien, omdat de heksen van Jeugdzorg uiteraard voor de moeder kozen, vaders zijn in de regel altijd slecht bij Jeugdzorg
  Jeugdzorg herkent ‘de zachte heelmeester’ niet, wel per definitie de slechte vader!
  Bericht aan elke vader blijf bij Jeugdzorg weg!!! Levensgevaarlijk!!

  het meest rare is toch wel dat moeders vinden dat zij alle recht hebben om het bloed onder vaders/papa’s nagels vandaan te halen, als dan uiteindelijk, de druppel de boel laat overstromen en je uit je dak gaat, dan is het, ben je vergeten je pilletje in te nemen!
  Hoe je ex kan veranderen in een feeks, gebeurt dus als je uit elkaar gaat

  Rechtbanken zijn nog steeds oud bollig en geven moeders nog steeds meer rechten dan vaders!

  Maar een ieder vergeet dat kind en papa wel degelijk onderhevig zijn aan emotioneel lijden!
  En dan zeggen ze dat vrouwen een hoger gehalte hebben aan EQ,………. vult u zelf maar in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.