Cookies

0 antwoorden op “schuil”

 1. Nou Joep, ik kan je melden, gezien mijn achtergrond,
  dat die wilgentakken vanzelf wortel schieten.
  Dat geldt voor nagenoeg iedere soort wilg.
  Hier in de buurt hebben ze ook zoiets gedaan jaren terug. Kijk maar op de kaart. Het Bernissegebied.
  Toch leuk zoiets.
  Het verhaal was dat de Bernisse vroeger de scheiding was tussen Voorne en Putten.

 2. Hoi Bart,

  Ja ongeveer klopt dat wel. Toch heeft Peter Heike me nog wel goede tips gegeven. Eerst wilde ik de takken ongeveer 20 cm ingraven. Hij pleitte toch wel voor het dubbele. En ik dufde eigenlijk niet aan om ze dichter dan 25 cm uitelkaar te zetten. Maar daar kon hij me ook in geruststellen.

  vriendelijke groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.