Cookies

Wapenhandel

[youtube=http://youtu.be/ZndT5lb_nMQ]Ik] schiet toch niemand neer? Het verweer van wapenhandelaar Yuri Orlov in de film Lord of war. Het kwam me ineens bekend voor. Hoe vaak heb ik van kinderbeschermers en aanverwanten moeten horen dat het in scheidingszaken de ouders zijn die de herrie maken. Zijzelf maken geen herrie, ze proberen dat alleen maar op te lossen. Zeggen ze. “Ik maak geen ruzie” zeggen ze.

Zolang echter de ammunitie in dit soort zaken voorhanden is moet je erg sterk zijn om het zelf niet in handen te nemen. Als je geen geweer hebt sta ik met lege handen tegenover de mensen met een geweer. Als je niet als eerste schiet ben ik het slachtoffer. (lees voor ik in veel gevallen jouw relatie met de kinderen). En weiger je te vechten (lees procedures te voeren) dan is het natuurlijk ook weer niet goed. Volgens wie? Volgens de wapenhandelaren.

Shit, er is vrede hoorde ik Yuri ergens roepen.

Voor diegenen onder u die de vergelijkbaarheid ontgaat het volgende. Ik kan u niet een twee drie uit uw droom helpen. Er is nog geen film gemaakt die dit mechanisme goed belicht. U kunt mijn publicaties en boeken lezen. Misschien helpt dat. Het dichttimmeren van het zicht op deze oorlog om kinderen heeft perverse vormen aangenomen. U moet er moeite voor doen om het te doorzien. Meestal snappen mensen er pas wat van als ze het zelf hebben meegemaakt. Misschien helpt het een beetje je te realiseren hoeveel geld er in de bedrijfstak familierecht omgaat.

Mijn publicaties

schoutenweg 41 Deventer

0 antwoorden op “Wapenhandel”

 1. Burgerbedrog dus en erger kidnerbedrog door de Nederlandse Staat, c.q. politiek want die weten allang al jaren dat vervreemding door meest duizenden moeders wordt gepleegd met of zonder stoornis BL. Ik benoem BL omdat aantoonbaar is dat het getal zodanig stijgend is (300.000 te lande) mede tengevolge dat blijkt ook het geknoei in familierecht onder andere met de term -belang van het kind-.

 2. al jaren maak ik een vergelijk met ‘wapenhandelaars zeggen ook dat ze neutraal zijn’, niet enkel jegens RvdK maar tegen deze hele krankzinnige maatschappij die geen samenleving meer genoemd mag worden. ‘Waar rrok is is vuur’ zeggen ze hun handen in onschuld wassend conform Milgram&Stanford, ‘waar 2 kijven 2 schuld’ zeggen ze meesmuilend zxonder een greintje medeleven, wellicht zeg ik dan maar wel in de verhouding 90%-10% waarvan de 90% meestal kwaadaardig is en de 10% niet. Bah, kinderdieven & leugenaars zijn het, bedrog ‘uit liefde voor het kind’, en o.a. tegelijk kinderen gelegaliseerd inzetten als wapen&schild om te ontvaderen, overheidsgeweld & moedermaffia, crimineel gewoon!

 3. met hun schijn-neutraliteit wordt lippendienst gedaan aan beleid&politiek, er wordt onder een hoedje gespeeld met wetenschappelijke schijn-objectiviteit en zogenaamde faire uitspraken van onafhankelijke rechters, maar niet heus.

 4. Mensen vragen aan mij wel eens wat de reden is waarom de rechtspraak in dergelijke kwesties zo krom kan zijn. Ik deel ze eerst altijd mede dat de wetten wel redelijk op orde zijn maar dat het de rechtspraak is die faalt hierin en de oorzaak is: GELD.

  Vraag: “Waarom verliezen vaders rechtszaken als het over omgang met hun kinderen gaat?”
  Antwoord: “Geld.”

  Uitleg:
  Stel dat 50% van de rechtszaken welke door kinderrechters beoordeeld moeten worden gaan over moeders die omgang van hun kind(eren) frustreren met hun ex-mannen…

  Stel dat 50% van de doorverwezen ‘cases’ door kinderrechters naar de Raad voor de Kinderbescherming in dergelijke situaties gaat over moeders die omgang van hun kind(eren) frustreren met hun ex-mannen…

  Stel dat 50% van de door de kinderrechter, na advies van de Raad voor de Kinderbescherming, middels een opgelegde OTS-maatregel doorverwezen worden naar Bureau Jeugdzorg…

  Tegenvraag:
  Wat denk je dat een zojuist gescheiden en gefrustreerde moeder zou doen wanneer een kinderrechter bij omgangsfrustratie/ontoudering zou doen als de kinderrechter zou zeggen tegen haar;

  “Mevrouw u bent uw kind(eren) aan het manipuleren en dat is geestelijke mishandeling, u frustreert de omgang tussen uw kind(eren) en hun vader en daarom bent u eigenlijk een slechte moeder. Bij deze verliest u het gezag over uw kind(eren), het hoofdverblijf van uw kind(eren) gaat naar de vader en ik zal er als, ‘in het belang van het kind handelende’, kinderrechter alles aan doen om u strafrechtelijk veroordeeld te krijgen voor geestelijke kindermishandeling.“

  – Hoeveel gescheiden en gefrustreerde moeders zouden bij het weten dat dergelijke uitspraken gedaan zouden worden nog de moed hebben hun kind(eren) de omgang met hun vader te ontzeggen?
  – Hoeveel kinderrechters, raadsonderzoekers, gezinsvoogden, psychiaters, therapeuten, gespreksgroepleiders, advocaten, etc. zouden dan geen werk meer hebben?

  Ga er maar vanuit dat 50% in alle geledingen nog veel te laag is ingeschat. Geld.

  1. Het ligt toch heel simpel. Als iemand bijvoorbeeld 10 miljoen heeft, kan een dure advokaat in de hand worden genomen.
   Ik voorspel u dat daarmede een zaak wordt gewonnen door vaders. Overigens ook op vieze manieren in geval.
   Daarom maakt geld macht.
   Hetzelfde “voorbeeld”; Vrouw frustreert als moeder, doet valse geboorteaangifte en zet streepje als vader onbekend en niemand van de geachte rechters grijpt in inzake waarheidsvinding, vrouw kan ongelimiteerd door blijven procederen aangezien de kosten mocht de vrouw ze niet kunnen opbrengen toch worden gedokt door.. ouders van de vrouw bijvoorbeeld.
   En derhalve doen zulke grootouders in die zaken als bedoeld mee aan criminele aktiviteiten ook tegenover zelfs kleinkind of kinderen.
   Houden inderdaad volgens de prima deskundigen ook nog eens letterlijk handel en wandel in stand van onder andere borderlinedochters veelal.
   Tja. Dat heb je als in Nederland alles maar moet kunnen. Nou beste mensen, ge kunt nog beter op Vuurland gaan zitten in een hutje met een dame samen of dergelijke, aangezien daarmede de ongelimiteerde waanzinnige rechtspraak in zaken wordt ontvlucht en kinderen beschermd kunnen worden die ten prooi vallen aan dergelijke idioten. Dat woord idioot mag niet worden gezegd natuurlijk want dan krijg je de hele bups borderlinemoeders over je heen. Enige tientallen jaren terug heette het gewoonweg hysterische psychopathie en daar had niemand moeite mee.
   Preventief de prikpil invoeren is het enige wat gaat helpen en waarmee je de steeds groter wordende groep mishandelde door moeders voornamelijk kinderen, en gemanipuleerde en vervreemde kinderen zult kunnen helpen die reeds geboren zijn, als men tenminste bereid is kinderen te beschermen in dit land en kinderen rechten (terug)geeft op eigen vader.
   Zelfs misdrijf verduistering van staat doen ze geen moer aan hier. En dat zijn enige duizenden zaken ook immers.
   Het ligt politiek de kwestie. Tweede Kamer zelf ook. Regering ook. Rechters ook die niet wensen te zien. Snap niet dat die mensen nog slapen.
   Als je weet en kan zien dat jeugdzorg en psychiatrie volloopt met gestoorde kinderen met afwijkend gedrag met die oorzaak, en dat is zo in realiteit nota bene, ga maar kijken overigens dan kun je het zelf zien ook en ervaren, hoe laag bij de grond is het dan te noemen eigenlijk dit opzettellijk (laten) beschadigen van kinderen?
   Heel laag. Zelfs de pygmeëen doen het zo niet.

   1. Recht is te koop ja, en ook vaderschap althans ‘pretpap’, denk maar aan de zwaxinnige kwaxalvende papa-dagen en 2wkn vaderschapsverlof, om onvolwaardig vaderschap te vergoelijken, vaders laten zich misleiden door de voorbedachte pedo&pseudologica fantastica, geloven angstvallig in de illusie dat ze goed bezig zouden zijn, ten koste van zorg en onder het mom van verantoording.

 5. Laat je niet misleiden, er is veel meer dan enkel armzielig ‘geld’, ook al klinkt dat logisch&plausibel, het zegt meer over je eigen mindset en je doet onbewust mee. Vanuit wereldheerschappij is o.a. geld inderdaad een (politiek) macro-economische motief wat overigens ten onrechte primair wordt gemaakt, althans naar het schijnt. Het menselijk perspectief zal echter altijd eerst gelden ook al wordt dat onderdrukt, geld is geen motief meer wanneer de verantwoording voor de gevolgen van unfaire ‘berekende’ schuldloze ‘collectieve consensus’ moet worden genomen, de erkenning van alle (shock)schade aangericht en leed aangedaan aan kinderen&vaders en zijn familie, over ten minste 3 generaties. Ziek&gekgemaakte moeders misbruiken kinderen systematisch als wapen&schild,in een oorlogszuchtige gefeminiseerde homofiele maatschappij, vaders maken zich niet eens meer kwaad want ‘denken ze’ met zo weinig mogelijk emotie is er iets te ‘winnen’, ach ja. Scheiding-ontvadering: vaders vinden ‘omgang’ best en da’s de andere pest. En wat voor zin heeft marchanderen over kinderen wanneer na 4 jaar 50% vd pretpapa-doctrines crashen, en na 10jr wellicht meer dan 80%? Hou toch op hee, het maakt alles van kwaad tot erger, bovendien zijn vaders die ‘verder gaan met hun leven’ medeplichtig aan voortdurende toekomstige ontvaderingen. Scheiden is kindmishandeling!

 6. @AdVader; Ik denk niet dat jij in mijn gedachten (mindset) kan kijken en zeker niet kan oordelen of ik ergens ‘aan meedoe’.
  Ik vind scheiden van ouders geen kindermishandeling. Het is hoe er door de ouders mee omgegaan wordt. In sommige gevallen kan het niet-scheiden nog vervelender zijn voor de aanwezige kind(eren). Ik zal jouw mening natuurlijk respecteren.

  @joepzander; ik ben informatie aan het verzamelen m.b.t. de financiele achtergrond van de ‘kinderhandel’ en heb dus interesse in je bevindingen.

 7. @OR, dat denk jij ja en dat mag jij allemaal vinden ja, en, gek genoeg ik ook. Ga gerust door met waar je mee bezig bent, er zijn al veel te weinig (pro)actieve gescheiden vaders (zwaxinnige broeders), alle actie is goed ook al zijn die meestal contra-productief op korte, middellange en lange termijn, je ontwikkeling gaat door en dan spreken we elkaar later ook nog wel eens over het een en ander.

 8. @AdVader. Je weet niet wie ik ben, wat ik doe en waarom. Ik weet dat ook niet van jou. Ik hoop dat je begrijpt dat ik moeite heb met je kwalificaties over mijn handelen. Ik doe ook geen kwalificaties over jou.

  Groet, OR.

 9. @OR, so what? Het gaat gaat niet om jou, en jij bepaalt niet wat ik (of iemand anders!?) wel of niet doe. Kinderen horen thuis bij hun vader&moeder.

 10. okay Joep, maakt niet uit, het gaat niet om iemands gelijk met ‘mening’ of ‘respect’ neer te halen. Het gaat erom dat scheiden niet normaal is en praktisch nooit in het kindbelang, scheiden is kindmishandeling. Scheiding (duurzame ontwrichting volgens één partner) wordt meestal opgezet door een onwelwillende moeder, ONwil is wet. Paradoxaal raken meestal kinderen&vaders – en zijn familie – al snel levenslang ‘eenzijdig duurzame ontwricht’. Volwaardig vaderschap wordt al meteen gereduceerd en onmogelijk gemaakt, zonder vader over vader, binnen afzienbare tijd ziet vader bij leven zijn kinderen nooit meer. Scheiden is onderdeel van een vuile oorlog tegen kinderen&vaders, hetero’s en normale gezinnen. Al die patch-gezinnen met nep-ouders ten spijt welke ook meestal al snel weer crashen met alle gevolgen van dien. Kinderen behoren gewoon thuis op te groeien bij hun vader en moeder, onder hun gezag en niet die van andere autoriteiten, met hun opvoeding in plaats van vuile overheidspropaganda. het gaat niet om welvaart maar om gezonde ontwikkeling en wel zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.