Cookies

Julian Assange: Verneukte papa?

Ik ken wel wat vaderactivisten die weigeren om nog ooit met een vrouw geslachtsgemeenschap te hebben. Dat had Wikileaks voorman Julian Assange ook beter kunnen doen. Zeker als inwoner van Zweden.

Een stel wraakzuchtige dames probeert hem nu te laten vervolgen. Niet vanwege verkrachting zoals het jeugdjournaal het nog noemde, maar omdat hij niet stopte nadat het condoom scheurde respectievelijk hij geen condoom gebruikte. Niemand ontkent dat het vrijpartijtje met wederzijdse instemming was, ook niet nadat hij een condoom weigerde cq het gescheurd was. De aantijgingen zijn in feite vederlicht en in geen enkele verhouding tot het internationale arrestatiebevel. Zweden staat al langer bekend als heilstaat van het afgegleden extreem-feminisme. Maar even was Julian Assange toch op het verkeerde spoor gezet door de formele vrijheid van meningsuiting die daar wel bestaat zolang je maar niet toevallig een paar dames tegen je in  het harnas gejaagd krijgt.

Assange is overigens vooral op het spoor van het verzet gebracht door zijn ervaringen in het familierecht en de verwijdering van zijn eigen kind. In feite is hij dus een boze vader, die als zovele vaders dieper graaft nadat hij eenmaal onrecht op het spoor is. Overigens gaan er over zijn karakter, achtergrond en persoonlijkheid nogal wat negatieve verhalen de ronde. Hij heeft het zeker niet makkelijk gehad in zijn jeugd. Daar zal hij best een paar tikken van hebben opgelopen. Maar die tikken heeft hij dan goed ingezet om door te tikken.

In zijn verleden als vaderrechtenactivist heeft hij ook geprobeerd juridische dossiers op internet te zetten. Dossiers die toen en zeker nu erg verborgen zijn. Zelfs rechterlijke uitspraken zijn in een groot deel van de wereld (waaronder Nederland) niet openbaar  wat ze wel horen te zijn volgens bijvoorbeeld art 6.1 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Ik hoop zelf dat Assange nog een keer bij dat deel van zijn passie terugkomt.

Een goede blog over de achtergronden van Assange
dossier openbaarheid van uitspraken

Een prima blog over de gang van zaken rond gescheurde condooms etc. van de Zweedse vaderbeweging (archive.org)                   eigen cache van deze pagina

En omdat ik voor hoor en wederhoor ben

ook interessant

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w0xLyoc9DxU]

Deventer, Nederland

0 antwoorden op “Julian Assange: Verneukte papa?”

 1. En zo ken ik nogal wat gedupeerde vaders, die een relatie hadden (hebben kan ook want velen die ik sprak “zijn konstant aan het knipperlichten” mooie uitdrukking vind ik) met een borderliner,
  en hebben geen enkele behoefte om ooit nog geslachtsgemeenschap te hebben met een dame. Overigens ook niet met een heer. Zo erg zijn die mensen verziekt aan gevolgen van zulke “relaties”.
  Wat van deze “zaak gezegd kan worden”?
  Het kan zijn dat:

  -Er inderdaad sprake is van verkrachting.
  -Dat de man gewoonweg gepakt wordt door overheden of dergelijke. (Ook heel vies).

  Met andere woorden je kan niks zeggen nog niet althans. En wellicht komt dat nooit aan het licht ook. Ik wist niet dat het een “vaderrechtenactivist” was en is?
  Nou dan is de kans groot dat ie inderdaad belazerd werd en wellicht vernemen we dat ook nog eens.

 2. Mijn vertrouwen in het fenomeen relatie is letterlijk verneukt, omdat ik een kind heb verwekt na uiterst korte relatie bij een gedragsgestoorde, manipulerende borderliner die stiekem de pil niet nam, ze had (zogenaamd) een goede baan, en vervolgens na de geboorte haar kind inzette om mij geld af te persen vanwege haar jarenlange schulden door een koopverslaving en oplichtersverleden. Deze muts zal nog geen spijker van mijn kist krijgen mocht ik sterven, alles bij notaris geregeld, mijn vertrouwen is kapot, ik had mijn japie beter in een boomstronk gestopt dan dat borderline—–! (half woord opgekuist door moderator)

 3. Reactie op website Trouw n.a.v. artikel over Assange;
  Een nare juridische strijd om het kind is voor menige man en vader de katalysator voor een groeiende afkeer jegens de autoriteiten en alles wat naar de overheid ruikt. Een vader ervaart dat waarheid en gerechtigheid er in het geheel niet toe doen maar dat allerlei vermeende belangen de hoofdrol spelen. Assange`s boek beschouwd de verdediging van vele belangen als samenzweringen.
  Als gerechtigheid niet te vinden is wordt de waarheid de volgende stap en hierin is hij door zijn eigen ervaringen compromisloos in geworden.
  Assange is een creatie van onze eigen cultuur en veel meer zullen hem volgen.

 4. Dit is op Joep Zander weblog herblogden reageerde:

  Gezien de actualiteit is het misschien een idee om je eens in de geschiedenis van Julian Assange te verdiepen, over zijn vader en zijn vaderschap. Links naar lezenswaardige insideartikelen via archive.org hersteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.