Cookies

Pedo

stop kindermisbruik

De verdachte in de grote Amsterdamse ontuchtzaak is een donkerblonde een donkerogige, een  homo, een Let, een man. Gooi eruit wat niet relevant is en streep door wat geen beoordelingskriterium mag zijn.

Eerst dacht ik nog erover om er hier uitvoerig bij stil te staan dat er meer mannelijke pedoseksuelen zijn dan vrouwelijke. Maar ontdekte ik wat afkeer van dit soort gecijfer toen ik dat voor de andere kenmerken wilde uitzoeken.

Er resten een aantal eenvoudige opmerkingen. Het lijkt me dat de hoofdoorzaak gezocht moet worden bij de combinatie van slechte kwaliteitsbeheersing en commerciële verlokkingen. Geld verdienen aan kinderen door ze in slechte crèches in te vangen en er eigenlijk alleen naar om te kijken voorzover het niet anders kan; als de GGD op de stoep staat, en dan nog niet eens. Louis Tavecchio wees er al jaren op dat er iets mis was.

Pedoseksualiteit zit ingebouwd in veel van de organisaties die in Nederland te maken hebben met jeugdverzorging en jeugdbescherming.  Kinderbeschermers, justitiebeambten hebben een eindeloze macht. Als er ergens te makkelijk misbruik kan plaatsvinden dan is het daar. Als er ergens moeilijk wat boven water kan worden getild is het daar. Als er iets frustrerend werkt op de aanpak is het wel de boter op het hoofd van de mensen die het moeten aanpakken. In dit verband moet er bijvoorbeeld  nog steeds een keer goed gekeken worden naar de kwestie Joris Demmink; de justitiesecretarisgeneraal die al jaren geleden volgens de NOS toe heeft gegeven dat hij niet zo erg op leeftijd lette bij zijn homoseksuele contacten. En waar nog steeds veel onder tafel lijkt te liggen.

Het lijkt me passend weer eens af te sluiten met mijn favoriete songwriter Joop Visser ( uit het lied “Het uiterlijk”)

Laatst dacht ik nog “ha een kinderrechter”
Bleek ’t een pedofiel te zijn
En laatst dacht ik “he een pedofiel”
Was ’t gewoon een kinderrechter

Of nee toch nog een afsluiter.  Stop stop stop seksueel ( en overigens ook ander) misbruik van kinderen. Nog een keer een filmpje waar ik al eerder aandacht voor vroeg en dat er alles mee te maken heeft. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RBbmVzd9-cU]

schoutenweg 41 Deventer

0 antwoorden op “Pedo”

 1. Het zinnetje pedosexualiteit zit ingebouwd in veel van de organisaties etc. vind ik een beetje vreemde zin.
  Pedosexualiteit zit “ingebouwd” in de eerste plaats in die mensen die dat ‘mankeren’.
  En als dat mensen zijn in die organisaties, of zouden zijn, moeten ze uiteraard ook worden aangepakt.
  Als je zou zeggen dat ze gaarne hun eigen stoepje schoonhouden, dan snap ik dat.
  En voor de rest klopt dat ook, ik denk dat we het daar allen wel over eens kunnen zijn.
  Vraag is nog steeds, wat gaan we eraan doen.
  En dan heb ik in een enkele zin neergezet wat en wellicht dat het wat uitmaakt. ‘Het uitroeien’ ervan is een andere zaak.
  Meldplicht invoeren ook richting familierechters, en een ander rechtssysteem familierecht, waarbij rechters worden gecontroleerd. Hetgeen nu niet of onvoldoende gebeurt. Dat begint al met het feit dat men de onafhankelijke rechtspraak wenst te handhaven.
  Ik vraag me af ook in deze zaak of burgers alles te weten zullen komen ervan.
  En de vraag blijft of dat ‘verstandig is’.
  Aangezien er wel degelijk mensen bestaan, dat kon ik vandaag wederom konstateren die handelen in een impuls wellicht, totaal doorgeslagen met beweringen, en noem maar op. Dat maakt dat tegelijkertijd dat soort mensen iedere willekeurige man als potentieel gevaar zal (gaan) zien. Wanneer tenminste aan die mensen niks gezegd wordt of gedaan. Dat konstateer ik. Het heeft in verreweg meeste gevallen te maken met grenzen, die of die mensen niet kennen, of totaal lak aan blijken te hebben.
  En of je dat gestoord noemt, wellicht gaat dat op voor veel mensen, of niet, doet niet ter zake.
  Vraag is wat is eraan te doen?
  En hoe ‘verander’ je een ‘persoonlijkheid’ als dat al is ‘ingebakken’ ahw in vorm van een ‘beschadiging’.
  Laat je het lopen, dan bedoel ik zonder ‘behandeling’
  dan verandert er helemaal niks.
  Nihil.

 2. Dat iets in een organisatie zit ingebakken doet niets af aan de persoonlijke kant van een afwijking inderdaad. Maar een organisatie die zich bezig houdt met kinderen is een magneet voor pedoseksuelen. Vooral als die organisatie oncontroleerbaar en onvoorspelbaar is. Het gevaar dat daar pedoseksuelen hun slag slaan is voorspelbaar.

 3. Inzake de zaak Marc Dutroux, waarbij hij meisjes in zijn kelder opsloot, was zijn vrouw zijn handlanger en lokte ZIJ de meisjes destijds in de val.
  2 jaar geleden stapten verontruste ouders naar de politie om een zorgmelding te doen inzake kinderdagverblijf het Hofnarretje Amsterdam.
  Als je een zorgmelding doet vanwege zorgen om een kind, verwijst de politie je automatisch door naar buro jeugdzorg, het beruchte A.M.K.
  Wederom deed dat A.M.K. niets met deze zorgmelding, zij hadden het blijkbaar te druk met het zeilbootmeisje, hadden er meer mannen bij dat A.M.K. gewerkt, was er waarschijnlijk actie ondernomen.

  google op: FALENDE JEUGDZORG, JEUGDZORG ROTZORG.

 4. De reden dat het voorspelbaar zou zijn en politiek en de rest, ook familierecht, niets doen eraan, zou ik willen weten. Niets doen in ieder geval nadat aan zulke mensen hetzij gezag over kind is gegeven hetzij zelfs vele kinderen onder hun hoede zijn gezet of gekomen.
  Vandaag las ik een stukje omtrent pgb en de ellende voor mensen die zorg hebben die in de eerste plaats de helft goedkoper is dan de ‘reguliere’ zorg zoals dat heet, doch omdat een paar zogenaamde instellingen met pleegkinderen er een zootje van maakten en letterlijk fraude pleegden, gaat men tekeer in die voorziening als een olifant in een porceleinkast.
  Die overheid heeft boter op het hoofd. Aangezien de gemeentes die dan dat ‘overnemen’ of zouden moeten regelen echt geen controle erop blijken uit te gaan oefenen voldoende er zijn zelfs gemeentes waar niets is geregeld.
  Zelfs gevallen en ik verneem ze waarin invaliden, ook lichamelijk invaliden zonder zorg komen te zitten en dat al lange tijd.
  Met nog meer ellende.
  Klink zei schaf maar af nieuwe aanvragen voor Jeugd, net voor hij aan de stutten trok.
  Doch vertelde er even niet bij waar dan die duizenden terecht kunnen verder..
  Het éne gat willen ze vullen met het andere. De straaljager moet door en Afganistan ten koste van alles onderdehand.
  En nog steeds de bonussen niet afgeschaft en de vertrekpremies en wachtgelden, zelfs voor die 2e kamer niet.
  Wat dat betreft hetgeen wat Rita Verdonk zei, dat zij
  wel koffie wilde gaan schenken is een goeie.
  De rest is of ineens naar een andere baan die allang bekend was uiteraard, of verdeeld, en de burger mag niks weten.
  Wikileaks prima, aangezien men zo zegt eerlijk te zijn tegenover volk en mensen, nou dat is dan vies tegen gevallen. Als je al ziet wat Amerika zegt van mensen persoonlijk bijvoorbeeld en nu in Italië een letterlijke miskwal van een vent als hoofd hoiudt zitten, dan wordt het inderdaad hoog tijd dat alles in openbaarheid komt.
  Alsof de meeste zaken toch al niet bekend zouden zijn.
  Hoe stop je bedriegers, draaiers en manipulanten, ook in rechtspraak en overheid dat dient een van de belangrijke vragen te zijn naar mijn idee.

 5. Justpol: inderdaad! geldverslindende hoog-opgeleidde arrogante jeugdzorgbeerput moet open! De ellende dat vele vaders hun kinderen nooit meer zien door manipulerende borderlinemoeders moet stoppen! lees gastenboek dwaze vaders.nl maar eens.
  Rechten van het kind???? hoezo? als talloze kinderen hun vader missen door de onwil van arrogante schoolhoofden, zogenaamde maatschappelijk werksters.
  Vaders ondergaan legaal een psychische marteling door hem het contact met zijn kind onmogelijk te maken, zonder juridische redenen, maar gevoed door feminischtische ouderwetse vooroordelen jegens mannen en vaders, vaak voorgelogen door treiter-exen met zelmoordneigingen, borderline en zielige verhaaltjes en leugens, broedmachines met een zwarte weduwe-spin attitude, dat zijn geen moeders maar werpzeugen zonder gevoel.En het kan hen geen zak schelen dat het kind papa mist.
  DAT kinder-onrecht moet eveneens stoppen!
  Vaders hoeven niet meer de voeten van een schoolhoofd te kussen om eens per jaar een rapportje van hun kind te mogen ontvangen! Vaders hoeven niet meer als een soort boef in een stigmatiserende apenkooi (omgangshuis)onder toezicht van een kamp-bewaker hun kind te zien….tegen betaling!
  DE BEERPUT MOET OPEN!!!! GENOEG IS GENOEG!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.