Cookies

de doodlopende tunnelvisie van Gerda

Dit plaatje gaat over de stalkingaffaire Johan Last die ooit ook in Meppel speelde en ook tot een zeer onterechte beoordeling leidde

Koolmonoxidevergiftiging als huiselijk geweld kwalificeren is eigenlijk nog maar een kleinigheidje vergeleken met wat politiecommissaris Gerda Dijksman in het verleden verder nog voor waanzinnige obsessies ten aanzien van huiselijk geweld ten toon spreidde. Zo meende ze op basis van een onderzoek van het instituut Beke te moeten concluderen dat 98% van het huiselijk geweld door mannen wordt gepleegd. Terwijl dat helemaal geen conclusie was van dat onderzoek.

Ik kan me dan ook enerzijds verkneukelen voor het feit dat ze nu wordt aangepakt, anderzijds mag er wel wat dieper gegraven worden in haar verleden hieromtrent. Waar blijven al die journalisten. Waarom kijken ze niet op internet. Waarom letten ze überhaupt zo slecht op bij iets wat zich al jaren als een maatschappijbrede politieke tunnelvisie ten aanzien van genderverhoudingen ontwikkelt. Mannen worden vanwege deze huiselijk-geweld tunnelvisie regelmatig ten onrechte opgesloten om enigszins tegemoet te komen aan de door de cijfers van Gerda gecreëerde verwachtingen.

Laat dit gebeuren een waarschuwing zijn. Het schreeuwt om onderzoek.

Lees het dossier over de oude Gerda-kwesties

schoutenweg 41 Deventer

0 antwoorden op “de doodlopende tunnelvisie van Gerda”

 1. Tja. Ik heb het eerst niet willen ‘opperen’ doch welzeker zou ik het een zeer goede zaak vinden alle
  functies, dergelijke leidinggevenden ook, zodanig door te lichten in ieder geval psychiatrisch ook, zodat de kans dat er een zogenaamde ‘high-level-borderliner’ tussen zou kunnen zitten, 0,000 is..
  Het ‘mannenvijandige’ gedoe van die dame ‘druipt er als het ware vanaf’.
  En dat zegt me zoveel, dat ik zeer benieuwd ben of nog naar voren komt of bekend wordt wat dan in dat voorgenomen ‘onderzoek’ bekend wordt..of niet wordt bekend gemaakt.
  Het is maar de vraag wat ze immers bekend zullen doen maken aan het publiek.
  Zoals zovele van die achteraf gemaakte ‘vergissingen’ inzake geven van gezag aan mensen met die ‘diagnose’ als die al gesteld was goed.
  Ik breng u gaarne in herinnering alle zaken ernstige onder andere waar sprake van een dergelijke ‘persoonlijkheidsstoornis c.q. stoornissen’ met juist dat soort kenmerken ter sprake was, en zulke types klakkeloos gezag kunnen verkrijgen over kinderen en zelfs pasgeborenen. Ook bij alle soorten scheiding o.a.
  Gevaarlijk.

 2. Google op: MANNELIJKE SLACHTOFFERS HUISELIJK GEWELD.

  Juist! Ook mannen zijn slachtoffer, maar in de campagnes tegen huiselijk geweld is ALTIJD de man de dader, mijns inziens een grove vorm van ouderwetse vooroordelen/discriminatie.
  Deze Gerda Dijksman lijkt mij inderdaad een getraumatiseerde borderliner die waarschijnlijk door bepaalde jeugdervaringen een bloedhekel aan mannen heeft, en uit frustratie alles aangrijpt de man met de botte bijl luridisch te vervolgen, een psychopatische hexenjacht dus.

  Of wij burgers per definitie de politie altijd als de goede partij moeten beschouwen?: tja, lees het relaas van ex agent Snder Vreeswijk maar eens (juist,de moordenaar Van Milly Boele)…..
  Ik zie tevens in educatieve kinderprogrammas zoals; het klokhuis, dat de man, en jongens altijd in dat programma als de domme sukkel uitgebeeld word, die het altijd fout doet, stigmatiserende indoctrinatie van de tere kinderziel. Ofwel: kinderen let op! mannen zijn altijd dom, en slechts vrouwen kunnen de zaak oplossen.

  Huiselijk geweld Gerda Dijksman???? vervolg jij ook borderlinemoeders die de vader van het kind VALS(!) beschuldigen (SMAAD PLEGEN) van misbruik van een kind, om daarmee het leven van die ex totaal kapot te maken? nee dus.
  Kennelijk las zij nooit het boek: leven met een borderliner, van Paul Mason, ze zou immers met haar eigen gedrag geconfronteerd kunnen worden, ai!! en dat doet pijn Gerda….
  Mijns inziens maakt Gerda zich schuldig aan emotionele manipulatie van de pers en de media, waarbij per definitie alle mannen aan de schandpaal moeten, wel of niet vals beschuldigd….
  Tja, in het Marinus van der Lubbe proces had je ook dergelijke rechters en politiefunctionarissen…..
  Nare enge mensen vind ik dat.
  Na psychiatrisch onderzoek ontheffen uit de functie a.u.b.! einde oefening (hexenjacht) voor Gerda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.