Cookies

Peter Hoefnagels overleden

Peter Hoefnagels (wikipedia/Joep Zander)
Peter Hoefnagels is vorige week, 24 november, overleden. Hij was al een tijdje weg uit het publieke leven. Een paar maanden geleden ontmoette ik hem voor het laatst in zijn mooie huis naast de molen in de buurt van Vorden. Ik bewonder hem vanwege zijn veelzijdigheid, zijn indringende stellingnames en de manier waarop hij het persoonlijke in het licht van het politieke durfde te plaatsen. Wie daar meer over wil weten kan een deel van het interview dat ik, samen met Emiel Smulders, met hem had teruglezen in het boek Verpasseerd Ouderschap. Een deel van dat interview is overigens niet gepubliceerd.

Uitgebreider volgend blog over Peter.

zie het boek Verpasseerd Ouderschap

schoutenweg 41 Deventer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.