Cookies

Mag het even stil zijn

Ik snap maar al te goed dat het voor de vaste volgers (vooral de nieuwe) van mijn blogs vervelend is om al weer een hele tijd niets te lezen van mij. Zal ik toch maar even wat van me laten horen? Ik kon het even niet laten. Letterlijk wat laten horen. Een eigen cover (Op ons; titel Op ons gemak) van een lied van Leonhard Cohen; If it be your will (-I will speak no more). [archiveorg id=IfItBeYourWill width=500 height=30]
Niet direct over vaderschap….?

8 antwoorden op “Mag het even stil zijn”

    1. Hoi Ad, Inderdaad. Ik weet niet of ik nog betrouwbaar genoeg ben enzo maar ik merk wel dat ik mij erg heb moeten forceren de afgelopen 22 jaar dat ik in actie ben. Ik heb net nog een overzicht gemaakt van wat ik zoals deed. Dat staat nu op mijn persoonlijke site http://joepzander.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.