Cookies

Internationale vrouwendag

0001
…denkend aan vrouwendag………….

Over vrouwendag heb ik al zoveel geschreven.
Klik dit maar eens aan; lijst met al deze blogs beginnend met deze.
Maar een ding komt bij mij als vanzelf elke keer weer bovendrijven. Die vrouwendag, meer dan 20 jaar geleden waarop rechter Rietje Mees (vrouw) mijn dochter (vrouw) het contact met haar vader ontzegde. Inmiddels al weer drie jaar hersteld zoals jullie weten.

9 antwoorden op “Internationale vrouwendag”

 1. Hoi Joep,
  De link in onderstaande blog is volgens mij niet goed… Ik kom op de webpagina uit.
  Groetjes, Gretha

 2. Hoe zou ze daar nu over denken…
  Maar iig heel fijn dat Rosa en jij elkaar weer hebben. Haar 2e verjaardag eigenlijk

  1. Trouwens, heb je de boeiende en turbulente column van Ebru Umar gezien? Die vond ik echt top. Die houdt zichzelf niet voor de gek (^_^)

 3. Vrouwen zijn tot op de dag van vandaag succesvol in het uitbannen van vaders uit het leven van hun kinderen: eergisteren (15-3-2016) was ik bij een gesprek, voorgezeten door de HEER M. Klaassen, coördinator van ‘1 plan 1 gezin’ te Heerlen, die ronduit beweerde: ‘alleen de gezaghebbend ouder waar het kind verblijft bepaalt of het contact met vader in het belang van het kind is’. Dit dus buiten alle rechters om en er van uitgaande dat de moeders de echte deskundigen zijn…. (vader werd in dit gesprek ook niet uitgenodigd.) Het succes van de vrouwen: ze hebben zelfs mannen weten te overtuigen van het on-belang c.q. ondergeschikte rol van vaders….. en dat in 2016…
  Nico Mul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.