Cookies

Demmink nog vrij; vaders altijd daders

Morgen begint de volgende serie Demmink-verhoren zonder Demmink.
Er zijn vast wel veel mensen die zich afvragen wat ik als vaderblogger nou eigenlijk met die Demmink zaak te maken heb. Heel veel. Een van die dingen komt even in een split-second (6:26) naar voren in onderstaand interview van We are change met Jos Poelmann.  Jos Poelmann is een van de voormalige gevangenisdirecteuren die vanwege de onnozele opmerkingen van Opstelten over de zaak Demmink, aangifte deed tegen Opstelten.
https://youtu.be/vIZ4PquvXH8

Wikipedia is dank zij leugens en bedrog al een tijd niet meer leidend met het lemma Joris Demmink. Maar sinds kort moet het ook andere sites voor laten gaan.
Wikipedia is al een tijd niet meer leidend met het lemma Joris Demmink. Maar sinds kort moet het meerdere sites voor laten gaan. Schermprint van ongepersonaliseerde google zoekopdracht 19-4-16. klik voor vergroting

Zelf ben ik op Wikipedia volstrekt afgebroken omdat ik me juist met de thema’s Demmink en vaderschap (maar ook met andere zaken)  bezig hield. Nu staat er een leeg en leugenachtig lemma op Wikipedia. En die leugen ( ‘geen rede tot vervolging’ terwijl er nota bene een bevel ligt tot vervolging van het hof Den Bosch)
Demmink en Wikipedia
Dossier Vaders Daders
een andere zaak die zowel Demmink als vaders raakt
Meer over de Demmink getuigenverhoren 2016
En natuurlijk bij Nico van den Ham
 

3 antwoorden op “Demmink nog vrij; vaders altijd daders”

  1. Volgens mij was voormalig SG (secretarisgeneraal, met de macht om rechters te laten benoemen) Demmink voor nog heel anderen dan vaders/kinderen een belangrijk probleeem: omdat hij vanwege zijn pedofilie chantabel was, kon Turkije afdwingen dat de Kurd Baybasin gevangen wordt gehouden en tevens liep de Nederlandse bevolking als geheel gevaar
    door zijn chantabelzijn: islamistische invloeden op belangrijke posten in Justitie neerzetten. Zonder lawaai natuurlijk. Verlammende invloeden
    waardoor het minder moeilijk is om NL te verislamisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.