Cookies

Het beteugelen van de Jeugdzorg,

Coverjustitie
Ook al voor de witte marsen was er dikke kritiek op het Belgische apparaat.

Update 30-6 (2) 17:56: link naar toespraak met video.
Morgen 29 juni vindt op het Malieveld in Den Haag de grote jeugdzorgmanifestatie plaats. Ik heb de indruk dat de beweging die zich keert tegen het machtsmisbruik van de sector familierecht, tegen de verdrukking in, aan kracht wint. Het is dus tijd om er bij te zijn. Zoals u op de site van Sos-jeugdzorg kunt lezen zal ik daar een praatje houden over de impact van onwettig geheime rechtspraak (niet openbaarheid) op de kwaliteit van het geleverde ‘recht’ Ik was gisteren al druk met de voorbereiding bezig. Eigenlijk een eenvoudig principe: waar geen controle is, is er machtsmisbruik. Maar je kunt er lang mee bezig zijn.
Ik moet vaak denken aan de kracht van de witte marsen in België nu twintig jaar geleden. Ook dat was gericht tegen de waanzin van het justitiële apparaat. Het accent lag wel meer op  het pedoseksueel misbruik. We staan voor een geweldige opgaaf, want we zullen het nog beter moeten doen dan de Belgen, we zullen als burgers een overwinning moeten boeken op een door en door verrot justitie- en jeugdzorgapparaat. Want zo kan het niet langer!
Mijn toespraakje zal ik na morgen op mijn blog publiceren, in ieder geval door een link in de tekst die u nu leest.
Hoezo verrot justitie- en jeugdzorgapparaat?
jeugdzorgmanifestatie 2016
Klik hier voor meer info over de manifestatie.

5 antwoorden op “Het beteugelen van de Jeugdzorg,”

 1. hallo
  ik kan morgen er niet bij zijn
  maar ik wil wel graag ook een mening
  geven alles wat je zegt wordt in een leugen
  op papier gezet en als ouder zijnde sta je met de rug tegen de muur ook bij een omgekochte
  rechter die de leugens klakkeloos aan neemt als waarheid wat niet zo is mij bij is de kinderbijslag en kindgebonden budget stop gezet en voogden slaan daar hun slag mee om te zeggen er is geen geld dus je krijgt je kind niet thuis maar ze durfen wel allerlei
  onderzoeken te doen die niet op waar heid is
  gebaseerd

 2. Ik had er heel graag bij willen zijn, maar een onverwachte rekening en dus nu het ontbreken van de financiële middelen maken het mij nu onmogelijk te komen.
  In mijn hart ben ik bij jullie !

  1. Jammer, iedereen die niet kon komen werd gemist. De meesten omdat ze weten dat er rechters en jeugdzorgers zijn die ze als querelant proberen weg te zetten als je je met deze activiteiten bezig houdt. En dat wordt dan weer als een afwijking beschouwt die…..
   Ja en eigenlijk moet ik dit niet opschrijven want….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.