Cookies

Geef mij mijn leven terug

Lees eerst de eerdere berichten over B. Scroll na klikken eerst naar beneden als u bij het begin wilt beginnen).
22-7 Zie het verslag van de zitting door Bob C bij de reacties
26-7 B is opgeroepen als verdachte in verband met overtreding leerplichtwet.

Dit  blog openbaart over familierechtprocedures. Volgens de wet dienen procedures in het algemeen openbaar te worden gehouden en als de zitting niet openbaar wordt gehouden dient dat te worden gemotiveerd.  De uitspraken dienen altijd openbaar te zijn. Desalniettemin zijn er natuurlijk rechters die het niet leuk vinden dat er over hun handelen  wordt gewaakt. Die dan bijvoorbeeld roepen dat het openbaren strafbaar is, terwijl juist het niet openbaren, het gedrag van die rechters zeer strafbaar is. Maar we zijn in Nederland inmiddels vergaand de weg kwijt. Het is daarom van belang dit soort artikelen op internet zoveel mogelijk te delen en zelf op te slaan.

—————————-

Vandaag gaat de 17-jarige B in zijn eigen woorden de rechter in Zutphen het volgende uitleggen:
Geachte Meneer de Kinderrechter,
Ik zou me even voorstellen, ik ben B

rest tekst weggehaald op verzoek B op 8 dec 2016
https://youtu.be/qsDP_6F8e9U

29 antwoorden op “Geef mij mijn leven terug”

 1. En nou maar hopen dat jouw rechter even rechtop gaat zitten vanuit zijn luie stoel en de tijd neemt om deze hartekreet tot zich te nemen. Lieve Barak, ‘gelukkig’ ben je bijna 18 jaar, dan kun je jeugdzorg achter je laten. Ik heb respect voor jouw houding. Zorg dat je, hoe dan ook, geen slachtoffer wordt van jouw jeugd, maar dat je dit overstijgt.

 2. pff dat is toch om tranen van in je ogen te krijgen, als dit waar is, gaf ik die moeder een ontzetting uit de ouderlijke bevoegdheid en straf voor het terroristich behandelen van haar eigen kind,

 3. Een kort verslag van een bizarre zitting, volgens een van de aanwezigen was het een bende in de rechtbank Zutphen. Met de mooie tekst die Joep aan deze weblog gaf “geef mij mijn leven terug” stapte Barak met 6 kopieën de rechtszaal binnen, na de nodige schorsingen en ruim 2 uur later stapte Barak de rechtszaal uit met de zes kopieën van zijn pleidooi in de hand. In het kader van informatie gelijkheid had hij voor iedereen een kopie bij zich, hij heeft gevraagd om het voor te mogen lezen en dat is niet gebeurd. Soms gebeuren er dingen in je leven waar van je denkt: dat is niet te filmen, daar zijn geen woorden voor. Na aanmelding bij de balie kwam de moeder van Barak bij ons zitten en begon Korver uit te horen en na een zware provocatie waar wij niet op gereageerd hebben ging zij naar haar plek bij haar vriendin van JBG mevrouw Dirx. Barak mocht als eerste bij de kinderrechter komen, samen met Korver die zonder toga naar binnen stapte om aan te geven dat hij geen positie had ten opzichte van Barak en de Kinderrechter. Wel was hij daar op specifieke uitnodiging van de rechtbank Zutphen en de Kinderrechter. Na een schorsing van 20 minuten mochten alle belanghebbenden de rechtszaal betreden. Te weten Barak en zijn moeder, MR. Korver de voogd en iemand van de RVKB die Barak en zijn moeder nog nooit gezien hadden.
  Het bleek dat de mannelijke Kinderrechter niet aanwezig was in plaats daarvan was er een mevrouw de Kinderrechter die ook in februari de machtiging UHP had af gegeven voor het Kamertrainingscentrum van lijn 5 te Apeldoorn. Zij stelde vast dat de machtiging alleen geldig was voor het KTC te Apeldoorn en niet voor een driemilieuvoorziening van Pactum te Lochem.
  Tevens was de wettelijke uitvoeringstermijn van 3 maanden verstreken. Dus zoals blijkt uit de video is dat mevrouw Dirx zonder wettelijke machtiging Barak poogde te ontvoeren uit het huis van zijn oom en tante. Oom en tante bedreigde en intimideerde door ze onder druk te zetten dat zij strafbaar waren, en dan nog niet te spreken over de gepleegde huisvredebreuk, en de handtastelijkheden naar mij toe. Het andere gedeelte van de zitting ging over de positie van meneer Korver. Moeder maakte als gezaghebbende ernstig bezwaar tegen de aanstelling van een advocaat of curator en in het bijzonder dat meneer Korver die taak niet mocht vervullen van haar en JBG, Zij zei dat meneer Korver al advocaat of curator was geweest van Barak in een Hoger Beroep zitting bij het Gerechtshof Arnhem in 2012. Meneer Korver heeft verklaart dat dat nooit het geval is geweest, en daarin heeft hij gelijk. Het gevolg van deze onterechte klacht was wel dat meneer Korver na de schorsing niet meer mee naar binnen mocht gaan bij het vervolg van de zitting. Hij heeft ( nog ) geen toevoeging gekregen, en heeft Barak nog steeds geen advocaat of curator toegewezen gekregen ook al heeft hij er wettelijk gezien wel recht op. Ik zei nog tegen meneer Korver: mevrouw Dirx denkt zij kan handelen onder en boven de wet, waarop Korver zei: dat ziet u niet goed meneer Cohen zij denkt dat zij de wet is!
  Barak moest opnieuw verder met de zitting zonder steun met de vrouwen die hij het meest vreest. Na 45 minuten kwam hij uit de zitting met hele grote pupillen. Gelijk kwam Elvire Dirx naar hem toe en begon over een tussenbeschikking die de Kinderrechter binnen kort uit zal spreken, en dat zij dat zal appen naar Barak en eiste dat hij daarop moet reageren. Wij hebben Barak even de tijd gegeven om tot rust te komen, en dit is zijn verhaal zoals het ook in zijn pleidooi staat geschreven. Barak heeft meerdere keren aan gegeven dat hij bij tante Natasja en ome Harry wil blijven wonen wat hij wel voor wou lezen maar hem niet toegestaan werd.
  Totdat zijn moeder zei: dan blijf je maar bij je tante wonen en zoek je het maar uit totdat je 18 bent. Ook de voogd zei dan blijf je maar bij je tante wonen. Toen maakte de mevrouw van de RVBK (normaal gesproken het schoothondje van BJG) bezwaar tegen die uitlatingen, zij vond dat er een nieuw onderzoek nodig was om te bekijken of hij bij zijn tante kan blijven wonen en/of KTC van Lijn 5 nog steeds een optie kan zijn. “Geef mij mijn leven terug” is nog steeds niet beantwoord in het verbale en juridische geweld.
  Ik dank Joshua met vriendin Lakisha, en tante Natasja voor hun steun en aanwezigheid om Barak te steunen,
  Word vervolgd het wachten is op de tussenbeschikking

  1. ” Ik zei nog tegen meneer Korver: mevrouw Dirx denkt zij kan handelen onder en boven de wet, waarop Korver zei: dat ziet u niet goed meneer Cohen zij denkt dat zij de wet is”
   Een mooie uitspraak van Mr Korver waaraan ik graag zou willen toevoegen dat het hele bestaan van de jeugdzorg en de rechterlijke macht (beide met een enkele uitzondering, hopelijk deze rechter ook) zelf onder die noemer te brengen is. Ze lappen de wet aan hun (l)aars omdat ze inderdaad zelf denken de wet zelf te zijn.
   Dank voor je verslag Bob

 4. (reactie op verwijderd commentaar) Jeugdzorg geeft inderdaad steeds weer het slechte voorbeeld. En er zijn maar weinig advocaten die er iets tegen kunnen beginnen. Desalniettemin dient dat wel elke keer weer te worden geprobeerd.
  Ik ken het gevoel dat je je eigen betoog niet kunt afsteken. Ik moest zelfs bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens mijn mond dicht houden. Het enige dat er opzit is het op deze mnaier en elders in de openbaarheid brengen. Ik zou de moed niet opgeven Yvon.

 5. (reactie op verwijderd commentaar) Ik begrijp hieruit dat die rechter in ieder geval nog wel de helderheid van geest had om het heel erg strafbare gedrag van jeugdzorg te gaan onderzoeken. Al was het maar omdat zij zichzelf in het kruis getast voelde.
  Ik heb ook de indruk uit jullie verhalen dat Korver bij Barak had moeten blijven ook als was zijn formele positie onduidelijk. Hij had Barak, als, in nood zijnd, kind hoe dan ook moeten bijstaan. Maar Ik vind het nog moeilijk de verhalen goed te ordenen. Ik zou Korver daar zelf ook nog wel wat over willen vragen.
  Er is wel alle aanleiding om nogmaals aangifte te doen ( nieuwe feiten; rechter vind dat het onrechtmatig was) en deze keer misschien toch nog door te gaan tot een art 12 procedure als het weer wordt geseponeerd.
  Vrouwe Justitia zal van kwaadheid haar blinddoek in de ring gooien stel ik me zo voor bij deze beschrijving van vrouwelijke quasi moederlijke rechtsterreur.

  1. Op verzoek van Yvon zelf heb ik haar reacties op dit blog voorlopig verwijderd. Ik maak iedereen er wel op attent dat dit geen gewoonte van mij is.Als u op een van mijn blogs reageert wordt u verzocht vooral vooraf na te denken. laat u vooral ook niet chanteren door kinderrechters en jeugdzorgers. Daar werk ik niet aan mee. dat ik in dit geval wel wat heb verwijderd had ook andere redenen.

 6. Tussen beschikking Barak !!
  Het is eigenlijk zeer gunstig, Barak blijft nog gewoon bij zijn Tante en Oom. Eigenlijk kun je de beschikking goed lezen als een handreiking van de Rechter naar Barak toe .
  Hij heeft een curator aangewezen gekregen die zijn zaak moet behartigen, alles wat Jeugdzorg en onze Elvire D wilden is eigenlijk niet door gegaan. Zelfs een onderzoek van de raad van kinderbescherming is van de baan. Moeder zegt ter plekke in de zitting klaar en duidelijk “dat ze haar zoon niet meer wil” dan blijft hij maar bij zijn Tante !! En ach laat deze Kinderrechter nu ook nog de rechter zijn die een machtiging KTC voor lijn 5 had gegeven, maar niet voor het Pactum huis in Lochem, en dus ziet deze Rechter ook nog “dat onze Elvire D” de machtiging had laten verlopen, en dat hij dus rechtsontgeldig was. Gewoon vals dus over datum, daar had onze arme Elvire D dus niet van terug, dezelfde rechter voor je te krijgen wie dus heel goed wist wat ze wel of niet had geschreven. Arme Elvire D zo door de mand vallen twijfel je zo aan de intelligentie van de Rechter dat je denkt ik kan dat doen ?? ja dat denkt jeugdzorg he Elvire D maar nee deze keer dus niet.
  De volgende zitting is op 6 september, ik weet Elvire D waarom de Rechter dit deed zij reikt daarmee Barak de hand, en ja Barak gaat met zijn curator praten en aan de hand van hem en zijn opa 28 augustus zich in laat schrijven op de school die hij wil.
  Dan gaat hij op 6 september naar de rechtbank en kan zeggen ik zit op school ga naar school. Dan blijft hij bij zijn tante en oom !! en ja Elvire D wat zegt de tussen beschikking daarin zeg je, ooo ik ben aan het eind van mijn grenzen de strijd van de family is zo zwaar m.n.v. grootouders, jij hebt je grens bereikt!
  Hooo Stop Elvire D wij nog niet hoor.
  Want Opa Bob zat op deze tussen beschikking te wachten, voor de klacht die nog tegen je gaat komen. Niet bij jeugdzorg zelf hoor de slager die zijn eigen vlees keurt nee.Elvire D deze klacht gaat veel hoger en dan kan Paulien H er ook nog bij, zij is toch je meerdere dus tot ziens nog Elvire D !!!

 7. Die Middag toen Eivire D , Barak zonder geldige machtiging uit huis wilde halen stonden er aan de overkant ,van de straat 4 jongens te kijken ,, naar het tafreel wat zich afspeelde bij het huis van Barak zijn Tante ,, toen opa BoB naar beneden liep , maakte zich er een jongen los van het groepje ,en liep naar Opa BoB hij had tranen in zijn ogen ze gleden over zijn wangen , hij gaf opa BoB een hand , en zei huilend ,, Ik vind het zo erg BoB wat E en N Barak aan doen ik vind het zo erg zo erg voor Barak ,, opa Bob sloeg de arm over de schouder van de jongen en zei ,, jij en ik weten wat ze Barak aan deden en doen kom jongen en de jongen Floris bleef huilen hij is 16 jaar en het stiefbroertje van Barak die E.S heeft twee zoons uit zijn eerste huwelijk ,met E s en F die waren daar vaak in het weekend dus weten veel zagen veel hoorde veel ,, en Barak was altijd de dupe Barak is het slachtoffer , niet de dader ik hoop dat Jeugdzorg dat eens inziet , maar ja 80.ooo per jaar per kind daarvoor vergeet Elvire D een hoop over de thuissituatie ,
  Barak zou als hij hier door is en genoeg liefde krijgt wat hem tot op heden ontzegt is hij zou omwille van zijn verwerking een boek moeten schrijven Barak hou moed je familly houd van je

 8. Vreemd dat betrokkenen hun namen vervangen willen zien door initialen. Of is het omdat de namen van de zoons van E.S vermeld worden? Waar die valse piëteit vandaan komt is mij een raadsel. E.S exploiteert zijn eigen zoons en dochtertje in een lasterlijke video met de nodige medewerking van zijn partner en moeder van het dochtertje. De strekking van de lasterlijke video is dat er een griezelvrouw in Zutphen woont waar kinderen bang voor moeten zijn, ook komt er een foto in voor van de oudste zoon met wonden aan zijn gezicht waarbij de suggestie opgeroepen kan worden dat die wonden veroorzaakt zijn door de “Griezelvouw uit Zutphen” dat de wonden zijn veroorzaakt door een valpartij op de skatebaan wordt niet vermeld.
  Ik heb melding gemaakt van deze lasterlijke video bij de voogd van BJZ mevrouw Elvire Dirx met het verzoek om E.S. te manen om deze lasterlijke video te verwijderen omdat het ook Pedagogisch gezien niet verantwoord is dat deze video gemaakt is, maar dat deze lasterlijke video al ruim 3 jaar lang op openbaar staat bij Youtube en op de Google+ site van E.S. met de namen van alle betrokkenen voluit geschreven.
  Pedagogisch onverantwoord en uitermate kwetsend en beledigend voor de oma van Barak.
  Kijk en huiver als u kijkt naar de video van het scrupuleuze mannetje E.S.
  https://www.youtube.com/watch?v=M01tjvf8lyE
  https://plus.google.com/100822498678607566252/posts

  1. Deze Mensen hebben reeds 3 jaar dat filmpje erop staan en ze lachen zich rot .
   ik heb de gezinsvoogd gevraagt of het filmpje verwijderd kon worden , het is laster smaad en valse beschuldiging alsof ik kinderen zou mishandelen ,, wat beslist niet waar is .
   de gezinsvoogd antwoorde mij wat heeft u zelf gedaan om uw dochter noa Cohen en patner Edwin stalliga te vragen of ze het er af wilde halen ..
   voor mij de wereld op zijn kop het slachtoffer ik dus moet buigen en hun beleefd vragen dit filmpje eraf te halen ..
   hadden ze toch niet gedaan ze lachen in hun feestgedruis zich rot . terwijl hij E.S en N.C ( de moeder in kwestie) voluit de namen van de kinderen erop hebben staan ik hoop dat ook hier ik die hiervan het slachtoffer ben niet weg word gecijferd voor de wens van de daders ,aan de stuk getraptte jeugd van Barak en de stress volle tijd die opa en oma hadden ik hoop dat dit blijft staan omdat ik van hun weerzinwekkende gedrag
   het slachtoffer ben net als de rest van onze kleine maar hechtte familly

   1. Yvon,
    Ik vind het niet behoorlijk van je om als ik zeg dat ik dit soort vermeldingen niet op mijn blog wil, dat toch door te drukken. Als je aangifte wilt doen vanwege dat filmpje heb je mijn instemming, maar houd je zelf aub ook in. En ga niet met je ergste tegenstander, jeugdzorg tegen je dochter samenheulen. Dat vind ik gezien de geschiedenis ook zeer ongepast. Zo komt jeugdzorg er mooi mee weg. Kijk opa en oma hebben ons toch weer nodig….

    1. Beste Joep
     ik zal de laatste zijn die met jeugdzorg samen heult , ik blijf van deze instantie,s ver weg ik moet ze niet , maar helaas Joep heeft ook moeder het zo bont gemaakt dat die breuk ook totaal is ,maar samen heulen nee Joep wat ,ken je mij slecht dan klachten zijn reeds onderweg Joep zo doen we dat en moet het wet tegen wet

     1. Beste Yvon. Ik gooide jou op een hoop met Bob. sorry. Bob schreef wel dat hij bij jeugdzorg bezig was over de video. Zie zijn reactie

 9. Allemaal onfrisse dingen. En daar leen ik mijn blog liever niet voor. Daarom zal ik ter ontmoediging daarvan wederom de namen van betrokkenen reduceren tot initialen.Ik vind, voorzover ik dat kan beoordelen, dat er verschillende zaken mis zijn in deze case. Daarvan is Barak de dupe.

  1. Beste Joep
   je hebt volkomen gelijk ,dat dit onfrisse dingen zijn ,
   helaas herbben wij veel van dit soort dingen over ons heen gekregen , dat zegt meer over de daders E.S en N.C
   dan over ons ,, het gaat je niet in de koude kleren zitten zoiets het is inderdaad zoals je zegt erg onfris

 10. Beste Yvon en Bob,
  Is het niet de weg van aangifte dan te doen tegen dit filmpje?
  Je kan ook youtube zelf benaderen over het de ongepastheid van dit filmpje.
  Je kan ook je schouders ophalen en denken iedereen die ons goed genoeg kent, weet dat dit niet klopt en dit zegt meer over de mensen die dit filmpje gemaakt hebben dan over ons.

 11. Beste Joep;
  Barak in vrij , althans vrij van jeugdzorg ,, hij is dolgelukkig dat hij van de ots af is en dat daarmee ook Elvire Dirx uit zijn leven verdwiijnt hij voelt zich vrij en blij , wel heeft hij nu een begeleider van jeugdreclasering ,maar dat is voor het spijbelen wat hij heeft gedaan en om hem weer in het zadel te helpen ,, de kogel is door de kerk om het maar zo uit te drukken Barak blijft bij tante Natascha wonen en vandaaruit gaat hij nu naar school drie dagen ROC entree te Apeldoorn daarnaast moet hij dan twee dagen stage lopen werken dus , zijn moeder moet finaceel bijdragen in de kosten ook heeft hij nu weer wat contact met zijn moeder hetzij broos hij ziet het helemaal zitten onder tussen word het huis van zijn tante verbouwd en krijgt hij daar een prachtige grote slaap kamer als de verbouwing klaar is schildert opa bob het huis voor natascha en kan barak nu zelf aan een stukje toekomst beginnen ,hij moet het van af nu zelf waar gaan maken en werken aan zijn toekomst .., het werk voor opa en oma zit erop barak is een gesloten instelling bespaard gebleven dat trauma hoefde hij gelukkig niet mee te maken , de verwerking van alles zal later vast wel komen ,maar voor nu barak vecht nu voor jezelf ,
  wat opa en oma aangaat onze zoons in Israel komen twee keer per jaar naar nederland ze hebben daar allebei prachtige werk goed zeer goed betaald de ene is team leider van een elitte groep anti terreur , de andere mangerer NIKE JERUSALAIM onze weg is eerst eind dit jaar op vacantie weer daar heen onze zoons betalen de reis en over drie of 4 jaar voorgoed er weer heen zo de HERE wil en wij leven , wij hebben gedaan voor barak wat liefdevolle grootouders doen nu onze oude dag aanbreekt denken wij aan onszelf , we doen de deur hier dicht ,, en hopen van onze oude dag nog wat te genieten veel zon en liefdevolle familly en vrienden om ons heen ,, wij wensen Barak het allerbeste voor zijn toekomst die hij nu zelf in handen heeft en moet waar maken , bij zijn tante natascha zal hij goed en veilig en liefdevol wonen en aan jouw Joep hartelijk dank voor je weblog en medeleven met het jongentje Barak nu op weg naar hopelijk een goede fijne eerlijke man te worden
  dank je Joep voor de tijd en de ruimte welke jij ons gaf
  opa en oma van Barak

  1. Beste Yvon en Bob. God-zij-dank. Ik ben ervan overtuigd dat Barak weliswaar een paar deuken zal hebben opgelopen, maar aan zijn ervaringen ook een geweldige kracht kan ontlenen, vooral nu het zo’n goede wending heeft genomen. En bij het goede van die wending hoort ook dat hij het contact met zijn moeder niet helemaal verwerpt. Ondanks wat er is gebeurd. Graag gedaan en jullie ook bedankt voor de manier waarop jullie ermee zijn omgegaan ondanks de moeilijke momenten en misschien soms kritische opmerkingen van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.