Cookies

Kinderbescherming steekt veren in zijn eigen reet en het stinkt.

Ik schreef een paar weken geleden al kritisch over de samenstelling van de jury die Divorce Challenge zou gaan beoordelen. Maar dat deze justitiekliek ook nog eens de eerste prijs aan zichzelf, lees de Raad voor de Kinderbescherming zou weggeven, dat had ík zelfs niet verwacht. Een prijs voor nog meer van hetzelfde aan mediation onder dezelfde condities, dus hopeloos. Moet dit de burger, die toch zo ijverig meedeed aan deze overheidscampagne moed geven. Nou nee dus. Gelukkig hoef ik dit allemaal zelf niet nader uit te leggen want dat kunt u allemaal lezen in het nieuwste artikel van Alina Sedee over de vechtscheidingsindustrie. Daarin komt Anne-Marie van Mackelenberg aan het woord die op de uitreikingsbijeenkomst aanwezig was. Verder nog een helehoop kritiese geluiden waaronder ikzelf. Lezen herbloggen en liken!

4 antwoorden op “Kinderbescherming steekt veren in zijn eigen reet en het stinkt.”

  1. Dit is op annemarievanmackelenbergh herblogden reageerde:
    Rechtsspraak en instanties gaan niet bewegen. Te veel onderlinge belangen. Als 1 gaat bewegen, valt die niet alleen een andere ketenpartner af, nee, dan geeft die ook toe er een complete puinhoop van te hebben gemaakt.
    Verandering (?!) zal van onder af moeten komen! Van ons, verstoten ouders en betrokken familie. Wij zullen massaal ‘nee’ moeten zeggen. Wij zullen massaal alle zorg mijden! De rechter net zo serieus nemen als dat onze exen dat doen en dat ook aankondigen. Afscheid nemen van onze advocaten en ze alleen gebruiken voor de post, omdat wij niet zelf rechtsstreeks kunnen schrijven naar de rechter. Speel hun spel niet (meer) mee. Wij maken ons eigen ‘spel’, met onze eigen regels!

      1. We zullen dit soort zorg en recht moeten mijden omdat het de problemen groter maakt. Niet alleen in de medische wetenschap is het curatieve effect vaak kleiner dan het iatrogene effect (vgl antidepressiva) . Ook hier gaan mensen dood door verkeerde contraproductieve zorg. Stoppen ermee dus. Inderdaad,.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.