Cookies

Pas op! Divorce Challenge; meer dan een rookgordijn; nog meer slachtoffers….

Hieronder een prima Blog van Anne-Marie van Mackelenbergh. Een paar details zou ik willen aanscherpen. En vooral wil ik iedereen oproepen om eens vanachter onze schermpjes vandaan te komen.
Er zijn details die veel scherper kunnen. Het boekje van Spruijt is niet alleen oud, maar vooral zeer corrupt tot stand gekomen. Dat is volgens mij een veel sterker argument. En zo zijn er nog wat dingen. We moeten ons niet af laten leiden door schijninspraak. Maar ook niet door een illusie dat het aanschrijven van de ombudsman of een commissie voor mensenrechten zal helpen. Wat een beetje zal helpen is actie, maar dan nog veel meer dan in het verleden. Ik zeg niet dat we al die clubs niet moeten aanspreken. Het is belangrijk om dat scherp en effectief te doen zodat ze zich niet kunnen beroepen op een ‘Wir haben es nicht gewusst’.
Anne-Marie:
Onderstaand is mijn belangrijkste blog tot nu toe door mij geschreven. Gewoon in begrijpbare taal, want daar hebben de instanties ook een handje van; moeilijke woorden, opdat wij het ook niet meer …
Bron: Pas op! Divorce Challenge; meer dan een rookgordijn; nog meer slachtoffers….

2 antwoorden op “Pas op! Divorce Challenge; meer dan een rookgordijn; nog meer slachtoffers….”

  1. Goed!. Oh ja; ook belangrijk. Kinderbescherming is een onderdeel van Justitie, niet alleen maar in hetzelfde gebouw dus. Zelfs mensen als jij en ik maken nog steeds understatements, terwijl we er vaak van worden beschuldigd zaken te overdrijven. Soms moet je wat kwaadheid toelaten om bij de waarheid te komen. We zijn allemaal ook een beetje geprogrammeerd om onze eigen overheid beter voor te stellen dan ze zijn. Net zoals Ouderverstotingskinderen geprogrammeerd worden in loyaliteit aan de status-ouder doen wij dat nog een beetje in loyaliteit met een (in deze) pervers opererende overheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.