Cookies

stervensfase van divorce challenge?

De informatie over Divorce Challenge wisselt nogal eens.  Zeker is dat de inzendingen niet meer op een normale manier traceerbaar zijn. : Hier heb ik de samenstelling van het panel even gebackupt. En inmiddels is alles hier en bij (H)erken ouderverstoting geback-upt.
Inmiddels blijkt André Rouvoet er zich mee te bemoeien.  En de irritatie over het gebeuren groeit.
Zie ook mijn eerdere blogs.
En hieronder de discussie. Het is zeker nog een challenge.
Op 20-06-17 om 15:40 schreef Joep Zander: (3 typefouten verbeterd)

Beste mensen,
U heeft nu alweer bijna een half jaar op uw site staan dat er in januari bekend zou worden gemaakt waar de inzendingen voor divorcechallenge weer terug te vinden zouden zijn. Dit is nog steeds niet gebeurd.
Verder begrijp ik ook niet waarom de website niet gewoon wordt voortgezet, zonder de vraag om nieuwe inzendingen.
U zegt dat er geen nieuwe inzendingen kunnen worden gedaan, maar u heeft uw site daar niet op  aangepast en dan zegt u ook nog eens dat de site zou zijn opgeheven.
Verder begrijp ik ook in het geheel niet waarom de inzendingen, die toch bewust door mensen met naam en toenaam zijn ingezonden zouden moeten worden geanonimiseerd.
Misschien kunt u mij een en ander uitleggen?
hartelijk dank
vriendelijke groet

Joep Zander
0570-621784
website joep
Van: Joep Zander
Datum: dinsdag 20 juni 2017 15:48
Aan: “info@divorcechallenge.nl”
Onderwerp: Re: informatie op uw site
In vervolg op mijn mail hieronder :
Ah ik heb inmiddels ontdekt dat de inzendingen er weer op lijken te staan. Maar de zoekfunctie werkt niet en verder is de informatie op de home-pagina dan nu fout.
Joep Zander
30-06-17 16:05
Beste heer Zander,
De afgelopen tijd stonden de inzendingen uit de Divorce Challenge inderdaad wederom kortstondig online, ten gevolg van een technische fout. Dit is inmiddels hersteld. Omdat de Divorce Challenge inmiddels een volgende fase in is gegaan, is het niet langer noodzakelijk om alle inzendingen online te houden. Veel inzendingen gingen niet louter om de persoon die heeft ingezonden, maar bij deze inzendingen werden ook anderen (kinderen, partners en ex-partners) aangehaald. Dat is de reden waarom besloten is om de inzendingen na afloop van de challenge niet langer online te houden.
Binnenkort zal de website www.divorcechallenge.nl zelfs niet langer als zelfstandige website bestaan. De relevante informatie op de website, komt samen op een pagina op de website van het ministerie van Veiligheid en Justitie.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.
Hartelijke groet,
Reinout de Vries
Divorce Challenge
 

4 antwoorden op “stervensfase van divorce challenge?”

 1. Tja, Joep, zou het kunnen dat die 500 inzendingen het Ministerie van V&J of J&V totaal niet uitkomen? 5 jodiumwinnaars, allen zeer discutabel met eigenlijk 2 grote winnaars, zonder enig support van ouders/de achterban: BRAM van de Raad van Kinderbescherming en KuK = Kind uit de Knel van Margreet Visser en vriendinnen.Deze worden nu landelijk uitgerold, met vreselijke gevolgen.
  Hiil, toch ook jodiumwinnaar wordt door het ministerie als veelbelovend en podium winnaar als worst bij de Tweede Kamer gehouden, echter heeft professor Maurits Barendrecht tot op de dag van vandaag zijn / momentum’ , als hij dat noemt, niet gekregen.
  Hoe dan ook, ze zitten lekker bijenkaar, samen op de foto, bij Rouvoet. ZONDER ONS!!!!!
  Ze kunnen helemaal NIETS met de harde waarheid en realiteit. Liever alles bij het oude, wel zo makkelijk. Ik zie deze bijeenkomsten meer als een soort ‘ hoe kunnen wij die ‘mondige’ ouders de mond snoeren’.
  Let wel, ook Hiil zit in die club en toch kan Maurits er niet voor zorgen dat wij die mijnheer Rouvoet kunnen ontmoeten. Wij hebben van alles geprobeerd, uiteraard hem ook aangeschreven, maar nee, ze praten liever OVER ons, dan MET ons.
  Onze aanwezigheid zou een groot verschil kunnen maken, wij kunnen bij voorbaat waarschuwen dat hun plannetjes niet gaan werken of dat ze het beter iets anders kunnen aanpakken.
  Ik ben namelijk heel erg bang dat wij dadelijk met nog meer ellende geconfronteerd gaan worden, in een maatschappij waar ouders (lees vaders) hun ouderschap nog intenser beleven. Die vader die op zondag het vlees aansnijdt is uitgestorven. Om papa’s dus de koninklijke weg op te leggen, lijkt mij, met de kennis van nu (waar jij hard aan hebt bijgedragen) een lastige zaak.
  Zijn de plannen weg? Nee hoor! Wij hebben alles, maar dan ook alles op tijd veilig gesteld en gaan er voor zorgen dat alle informatie weer publiekelijk toegankelijk wordt.
  Het zou de Diverse Challenge, (lees het Minsterie) sieren als ze ons voor zijn en zelf alles weer online gooien.
  Mar wat denk jij? Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

 2. mooi panel bij the divorcechallenge……………. Op 1 persoon na allemaal theoretici die het allemaal zo goed denken te weten. Dat ze zich nooit eens afvragen hoe het komt dat alles wat ze in het verleden bedacht hebben nog nooit iets heeft opgeleverd. Vooral zo weinig mogelijk praktijkdeskundigen er bij betrekken.

  1. Dank voor je reactie Arnold. Ja niet alleen dat het theoretici zijn, verschillenden hebben boter op hun hoofd. Zie mijn eerdere blogs. Zie link in het blog hierboven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.