Cookies

Divorce Challenge; de hele van ons gestolen nepinspraak-website teruggeplaatst.

In mijn vorige blog beschreef ik hoe de Nederlandse staat ons alle goede ideeën niet alleen gratis liet ophoesten, maar ze vervolgens ook nog eens integraal liet verdwijnen. Een soort stelen bij je eigen burgers. Hoe hard kun je ons op onze ziel trappen. Dat we een overheid hebben die in het geheel niet luistert wisten we al, maar dat ze ook nog eens watjes in hun oren stoppen en ons van zich aftrappen, nou dat weten we dan nu ook.
Maar gelukkig heeft de site van de facebookgroep (h)erken ouderverstoting nu alles weer op het net gezet!! Zorg dat je de hele site ook even op je computer opslaat want we leven hier blijkbaar in een terreurstaat waar alles kan en mag, althans wij niet natuurlijk, nee de staat, rechters, ministers. Straks mogen we weer aan een referendum meedoen waarvan de uitslag al bij voorbaat de prullenbak ingaat.
EN HIER STAAT DIVORCE CHALLENGE NU
Nog een extra terugplaatsing, wie doet er nog meer mee?
 

Eén antwoord op “Divorce Challenge; de hele van ons gestolen nepinspraak-website teruggeplaatst.”

  1. Gaaf eindelijk nieuws ter verbetering voor Onze Volgende Generatie … o nee ze zijn al aan het vergaan. Met ons waterige landje heel wat vaker gebeurt in de geschiedenis, enkel nog nooit op dit Niveau!!! Collectief een systeem in stand houden door maar te liegen en te bedriegen. Jullie hadden het systeem moeten laten werken en niet voor het systeem zijn gaan werken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.