Cookies

Zaterdag Sandra zien 1969

Ik ben druk met de laatste loodjes bij de voorbereiding van mijn expositie over vaderdiscriminatie. Op de looplijst zet ik naast de gegevens van de kunstwerken ook een citaat.  Een citaat van Frans Halsema staat er al sinds vorige expo op. Hij komt uit dit liedje.

Hieruit blijk weer een keer dat ik vaak wat te weinig pessimistisch ben. Ik heb het de laatste tijd vaak op het onrecht dat zich al 4 decennia in deze heftigheid voordoet. Dit liedje is al bijna 5 decennia oud. Vaderschapsdiscriminatie is overigens al eeuwen oud volgens mij.
Gegevens over mijn expo inclusief straks de expolijst met citaten.

Eén antwoord op “Zaterdag Sandra zien 1969”

  1. Veel success Joep. Ik ken het liedje uiteraard. Ik word er oprecht verdrieting van. Zoooveel schrijnende gevallen. En de arme kinderen zijn dubbel slachtoffer. Ik zou je een prive voorbeeld kunnen geven, maar ik houd het voor me. Ondanks je verdriet toch prettige dagen gewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.