Cookies

miniconferentie's rond mijn expo; over vaderschap en ouderschap

In het zicht van de gemeenteraadsverkiezingen is er op 16-3 om 19.30  in het Etty Hillesum Centrum tussen mijn expo een miniconferentie over de voorstellen van Rouvoet en praktische invullingen voor de gemeentepolitiek. Vijf sprekers (Cees van Leuven, Abdel Ytsma, ikzelf en Pauline Schonewille en Patrick Damhuis) en discussie gericht op praktische voorstellen voor gemeentepolitiek te beginnen in Deventer.
Meer info: Persbericht miniconferentie Ouderschap
Als eerder aangekondigd is er op 8 april 10.30 een miniconferentie over vaderschap en vaderdiscriminatie.

5 antwoorden op “miniconferentie's rond mijn expo; over vaderschap en ouderschap”

  1. Hi Joep, daar kan ik helaas niet bij zijn op de 16e. Is er nog nieuws over de 8e? Ik kon er weinig aan doen de laatste weken vanwege workload maar misschien moeten we over 2 weken even afspreken in Deventer om het programma door te nemen. Ik wil een mini workshop doen over de toekomst van vaderschap. Hoop dat we actieve deelnemers hebben. Groet Raymond
    dr. R.P.A Loohuis

  2. Hallo Joep,
    Is er morgen nog een bijeenkomst? Zijn er mensen van buiten welkom? In de Roggestraat 3?
    Met vriendelijke groeten, Sipke Baarsma
    >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.