Cookies

Waarheidsvinding

aktie1
Bezetting hoofdkantoor Partij van de Arbeid. Destijds, 2000, kwamen er nog vaders en aanverwanten in aktie.

update 11 juni; mailwisseling comite 13 juni 18
Eerst een leuk bericht voor mijn volgers. In oktober is er opnieuw een expositie van mij over vaderschapsdiscriminatie, inclusief een opening met een paar mooie sprekers en later uitgebreide lezing over het onderwerp. In de openbare bibliotheek Enschede. (nog magere aan te vullen projectpagina)
Als je vindt dat er betere waarheidsvinding moet plaatsvinden in het familierecht dan kan het geen kwaad om zelf eens de werkelijkheid onder ogen te zien zeg ik bij deze even tegen al die mensen die aanstaande woensdag de toespraken gaan aanhoren op het Malieveld bij een of andere manifestatie tegen waarheidsvinding, oh nee voor waarheidsvinding. Ugh
Zelf zal ik er niet bij zijn. Ik was aanvankelijk uitgenodigd om te spreken. Nadat ik weigerde om het volledig eens te zijn met een voorgebakken verhaal waarvan degene die me uitnodigde de essentie niet eens kon uitleggen, iets met een bredere jeugdtafel of zo, werd ik ineens geweerd. Het is maar dat u weet waarom ik er dus niet bij ben. Zoek het uit want ik heb geen zin het hier weer eens uit te leggen omdat ik dan lasterprocedures riskeer van mensen die theoretisch mijn maten zouden moeten zijn. Want de waarheid tsja dat is lastiger  als het je toevallig niet uitkomt heh?
Laat u niet bedonderen, let op de valse profeten.
En wat betreft waarheidsvinding; maak een einde aan de systematische valsheid in geschrifte bij de rechterlijke macht. Daar heb ik stappen in gezet. Maar dat vinden een aantal van de mensen die u woensdag te horen krijgt donquichotterie. Vooral natuurlijk donquichotterie omdat ik net een paar windmolens van de wieken had ontdaan.
Sta op en verenigt u tegen het extreme machtsmisbruik door jeugdzorg en rechterlijke macht. Zoek verder in de dossiers en de vele artikelen op mijn sites naar de waarheid. Volg de links in dit blog. laat u niet opsluiten in faceboekgroepen en houdt u niet bezig met het ontcijferen van vleugellam gesnater.  Ruk op naar de rechtbanken. Ga op een nette manier je recht halen te beginnen bij inzicht in alle uitspraken van de farizeeers die zich in dit land rechter durven noemen. Ik heb daar een prima plan voor liggen. Maar ik ga het dus niet in mijn eentje doen en al die zogenaamde ouderverenigingen gaan liever leuk praten met het gezag. Inclusief een aantal mensen die nou juist precies dit beweren, die beweren dat we ons teveel laten inpakken en daar nou precies op deze manier mee bezig zijn. Praten prima, in discussie blijven heel goed maar zonder je loyaliteit om te keren tegen je achterban en tegen mensen zoals ik die nog een beetje op principes kunnen bogen. Maar zeker ook van mij hoeft u het niet onbewezen te geloven. check it check it.
mailwisseling comite 13 juni 2018
 

2 antwoorden op “Waarheidsvinding”

 1. Hi, Joep, als of het zo moet zijn. Ik attendeer je op de Telegraaf van afgelopen zaterdag. 2 pagina’s propoganda door niet kritische journalisten. Mr Koek heeft in 1 keer haar mond vol over transparantie en, erg belangrijk, de openbaarheid van de rechtspraak. Iedereen welkom, zelfs klassen en ja, studenten Rechten, waarvan het gros voor het afstuderen nog nooit een rechtszaal van binnen heeft gezien.
  De echte kenners, degenen die de moeite nemen om zich in de geschiedenis van ouderverstoting te verdiepen, weten dat juist deze dame, Mr Koek, de openbaarheid van de uitspraken mbt familierecht en scheiding, waarbij kinderen zijn betrokken, ja alle vonnissen onder de pet heeft gehouden en dat dit nog steeds het geval is en blijft (ook al zijn ze in openbaarheid uitgesproken).
  Door dus de uitspraken niet te openbaren, kunnen rechters doen waar ze zin in hebben en hele strepen door levens halen.
  Hadden ze maar geen kinderen met elkaar moeten maken.
  Hadden ze maar niet moeten scheiden.
  Hadden ze maar niet naar de rechtbank moeten gaan
  Hadden ze maar niet de regie uit handen moeten geven…..
  Bovenstaande verzin ik niet, nee, dat is dus de mores onder de rechters, onder het Ministerie en ja, ook zeker bij Jeugdzorg.
  Bladzijde 25 rapport scheiden zonder schade (22 febr 2018, Rouvoet) Is voor allen, behalve de ouder natuurlijk, een brug te ver.
  Wat ze jaren hebben uitgesteld, bijscholen, zou nu moeten gebeuren. In plaats daarvan gaat Jeugdzorg nog meer uit van intimidatie, vervalsen informatie, achterhouden in formatie, liegen en bedriegen.
  Herken ouderverstoting helpt die ouders die er klaar mee zijn. Die ouders die beseffen dat ze enkel voldoen aan hun grondwettelijke zorgplicht en derhalve niemand tussen hen en hun kind laten staan.
  Gaan wij daar 13 juni op het Malieveld staan? Nee! Om dezelfde reden als jij, Joep! Klagen en wijzen werkt niet, ouders zullen zelf hun conclusies moeten trekken en aan de slag moeten gaan, zonder emotie. Het tij is gekeerd, nu de ouders nog….

 2. Zoals je zegt, niet alleen Koek is hypocriet, in feite zijn een aantal sprekers op 13 juni minstens zo hypocrieter. Ik hoop dat jij een rechte lijn blijft volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.