Cookies

De gedachten zijn vrij? Aan de universiteitsbestuurders van Maastricht

Geacht College,
Ik heb onder druk en dreigementen van uw kant (Scan brief J. Zander) besloten blogs en stukken over Corine de Ruiter en uw universiteit van mijn publieke blog af te halen. Dit betekent geenszins dat ik inhoudelijk tot andere gedachten ben gekomen.
Die Gedanken sind frei
wer kann sie erraten?
Sie fliehen vorbei
wie nächtliche Schatten.
Kein Mensch kann sie wissen,
kein Jäger erschießen
mit Pulver und Blei:
Die Gedanken sind frei!
Ik probeer me aan de lijn van dit liedje op te trekken hoewel ik me afvraag of gedachten nog vrij kunnen zijn in dit land.
Met toch zo langzamerhand wat minder vriendelijke groet
Joep Zander

4 antwoorden op “De gedachten zijn vrij? Aan de universiteitsbestuurders van Maastricht”

    1. Ik ben bang dat als ik ze hier op verzoek ga opsturen de Universiteit Maastricht dat ook weer kan denken aan te pakken. We leven niet in een rechtstaat. Maar uiteindelijk verdwijnt niets op internet; denk daar even over na. zoekt en gij zult vindne

  1. ja Joep, de macht van wie de macht denkt te hebben… helaas . ‘Men’ moet zich schamen en ‘men’ weet dat ook best. Onrecht mag je niet eens benoemen. Zelfs als het je aangedaan wordt of is. Zelfs als je alle gelijk van de wereld hebt.
    groet, een hartelijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.