Cookies

Onze nepvrijheid op 4 en 5 mei

Onderstaand gelinkt blog is al weer 8 jaar geleden geschreven. Beseffen we ons wel wat we moeten gedenken, waar we voor moeten waken? Welke tirannie er te verdrijven valt in 2019. Of denken we liever niet teveel erover na en houden een paar minuten onze mond en daarna nog steeds?

Gelukkig is er dit jaar op 5 mei een demonstratie van de GeleHessers in Arnhem (14 u CS). Dat is het enige alternatief. Ga geen vrijheid vieren die er niet is. We leven in een rechtersdictatuur. Demonstreer mee!

Lees verder op: https://joepzander.wordpress.com/2011/05/09/4-en-5-mei/

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

3 antwoorden op “Onze nepvrijheid op 4 en 5 mei”

  1. Geweldig initiatief. Als ik het eerder had geweten had ik mee kunnen lopen. Heel, heel veel succes. Dit moeten we meer gaan doen. Dus word graag op de hoogte gehouden.

  2. Hoi Meija. Het initiatief is niet door mij genomen en omdat ik niet op facebook zit (deel van onze gevangenis) hoor ik dit soort zaken ook pas laat. Hoewel ik wel eerder meeliep in Arnhem. Maar ik zal het doorgeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.