Cookies

2 antwoorden op “Over geestelijke mishandeling door de bedrijfstak familierecht met inschakeling van het strafrecht”

  1. Herkenbaar! Beschikkingen zijn niet cf. De zittingen. Ook het proces-verbaal toont enkel wat men in de beschikking heeft besloten. Dit kan omdat de zittingen besloten zijn en elke vorm van toetsing ontbreekt. Het gaat zelfs verder. In het familierecht kent men geen bewijsrecht (plicht). Dus uitspraken in het familierecht zijn niet gedaan op bewezen feiten. Het strafrecht neemt echter familierechtelijke uitspraken wel als feitelijk bewijs aan. Daarmee zijn ongetoetste beschuldigingen ineens feiten geworden!!!

    1. Dag Hendrik Jan, fijn dat je hier even reageert. Ik ben ook benieuwd hoe het bij jou eigenlijk loopt. Ik heb je strafzitting in Arnhem meegemaakt en daar ook over geschreven. Inderdaad wordt het familierechtelijk op een merkwaardige wijze geëxporteerd naar het familierecht, maar ook andersom. Valse beschuldigingen in het strafrecht blijven, ook als er vrijspraak is gevolgd, een rol spelen in het familierecht. De slechtste gewoontes van het familierecht worden meegenomen naar het strafrecht. In de strafzitting tegen Ivo Vrijkotte kon je zien dat de rechter uitspraken deed waar ze normaal gesprokken voor zou worden gewraakt. Verder werd de openbaarheid zeer beperkt door zeer beperkte toestemming voor video-opname en ter plekke arresteren van iemand die audio opnam. Ik hoop je te zien bij de 2de zitting in deze zaak in juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.