Cookies

discussie tactiek jeugdzorg

Deze discussie is een uitvloeisel van de discussie op http://joepzander.wordpress.com/2012/11/10/kind-vlucht-voor-jeugdzorg/.

Hierbij was aan de orde het, door de moeder geinitieerde, optreden van jeugdzorg in de zaak van de 14-jarige B.C. Hierbij werd B met dwang weggehaald bij zijn grootouders moederszijde.

Na de eerste fase van de discussie stelde ik onder andere de volgende vragen.
– Wat is de positie van jeugdzorg. Is er voldoende geprobeerd om tot ander vormen van begeleiding over te gaan?
– Is het optreden van jeugdzorg in vorm vergelijkbaar met dat van de Gestapo? Is het optreden van jeugdzorg legitiem? Is het wettelijk en mensenrechtelijk in verband te brengen met dat van de Gestapo?
– Is het gebruik van de term Gestapo een belediging voor Jeugdzorg of een terechte vergelijkende kwalificatie die ons alert maakt op de ernst van de situatie?
– Werkt het optreden van Jeugdzorg wederzijdse agressie en belediging in de hand tussen moeder en grootouders? Vergroot dit het probleem of is het onoverkomelijk?

Een van de uitvloeisels is de volgende vraag.
Wat moet je doen als je kind is gegijzeld door jeugdzorg? Hoe red je je kind zonder je kritiek op jeugdzorg weg te stoppen?

Hieronder een deel van de daar gevoerde discussie. De bedoeling is om dit onderwerp hier verder op te pikken en te bediscussieren.

handige dossiers en achtergrond:
alle post over jeugdzorg op joepblog

49 antwoorden op “discussie tactiek jeugdzorg”

  1. De eerdere relevante reacties:

    GEZINsZorg Says:

    30 juli 2013 at 11:44 pm e

    Beste Bob,
    Dank voor uw antwoord.
    Dat er veel fout gaat in jeugdzorg en rechtbanken, dat weet ik.
    Wij hebben zelf ca. 20 zittingen gehad, ook in Zutphen en daar wordt je niet vrolijk van.

    Zolang mij ex en ik bleven strijden, kon jeugdzorg zijn gang gaan. Er was een rechter die ons de kans gaf om zonder jeugdzorg in overleg te gaan.
    Ik had dat al eerder aan mijn ex gevraagd, maar jeugdzorg zei dat het niet mocht, niet handig was, en hij geloofde dat….
    Ik was dus onwijs blij dat een rechter ons de opdracht gaf om zelf om tafel te gaan en met een oplossing te komen. Die hadden we ook in no-time. Met dank aan vader die bereid was een stap terug te doen.

    Hebben we de waarheid boven tafel gekregen? Gerechtigheid? Zijn fouten erkent?
    Nee! In het geheel niet. Jeugdzorg wist het gewoon zo te draaien dat ik van hun geleerd had en dat het daarom nu beter ging. De aso’s!!!!

    Het is simpel: willen jullie geluk of gelijk?
    In deze toestanden kun je niet beide krijgen. In deze verrotte wereld al helemaal niet.

    Dus daarom een welgemeend advies, uit bittere ervaring: MAAK HET GOED met uw dochter!!!
    Zelfs al zou u de strijd winnen tegen uw dochter en jeugdzorg…. zou God dan blij zijn? Omdat u een moeder en zoon van elkaar gered hebt?
    Als jullie doorgaan met jullie strijd om de waarheid, dan krijg je alleen maar verliezers.

    If you cant beat them…. join them….
    Ga samenwerken met jeugdzorg. Doe wat ze van je vragen! Houdt je netjes aan de afspraken. Ga de vernedering dat zij je het wel ff zullen vertellen.
    Dan krijg je zowel moeder als kleinkind terug!

    Al die mensen die het hebben over de achterkamertjes en de bijbaantjes… hebben die hun kinderen terug???
    Volgens mij niet!
    Daarom heb ik daar geen voorbeeld aangenomen.
    IK HEB MIJN KIND terug al 2 jaar! De ots is er nu zelfs af.
    IK WEET dus waar ik over praat! Mijn manier heeft geholpen!

    Tot slot, u zit inderdaad bij veel groepen. Waarom heeft u mij geblokkeerd? Wat moet er verborgen blijven?

    Sterkte en veel wijsheid,
    een (bonus)Moederjoepzander Says:

    31 juli 2013 at 9:48 am e

    Ik wil me bij deze even richten tot bonusmoeder (= gezinszorg als ik het goed begrijp). Je opmerking dat strijd tegen wetsovertredingen van jeugdzorg niets oplevert gelardeerd met “if you can’t beat them join them” strijken mij nogal tegen de haren in. Ik heb respect voor je verzoenende opstelling Lydia. Ook verzoening en vergeving naar jeugdzorg e.d is relevant. Maar hun ernstige strafrechtelijke overtredingen, ja die zijjn er wel degelijk bij hopen, mogen we niet zomaar over het hoofd zien. Ik heb dat ook nooit gedaan. Ook niet naar kinderbeschermers en rechters. Ik ben desalniettemin met een aantal van hun blijven praten. Dat kan. Ook zie ik zoals je weet mijn dochter weer en heeft de kinderbescherming enige ( zeer beperkte) excuses aangeboden. (zie mijn site). Dat mensen als Jan Hop gechanteerd zijn door dit soort organisaties ( als je klaagt krijg je je kinderen niet te zien). Lijkt me een erg slechte reden om je dan maar bij dit soort clubs te voegen.
    Wat jeugdzorg in het geval dat hier aan de orde is heeft gedaan wil ik graag nader bekijken. Soms doen ze ook wel eens wat goeds. Ik kan dat nog niet definitief beoordelen als ik niet iedereen heb gesproken en alle documenten ken. De manier waarop ze kinderen bij opvoeders weghalen is wel tamelijk standaard en ook standaard fout, wat mij betreft. Er zijn meer structurele fouten bij jeugdzorg. Dit maakt dat jeugdzorg niet meer kan worden vertrouwd. En dat hebben ze zelf aangericht.
    Beantwoorden

    GEZINsZorg Says:

    31 juli 2013 at 11:58 am e

    Beste Joep,
    Dank voor je reaktie.

    Dan ben ik niet duidelijk geweest.
    Naar jeugdzorg ben ik NIET verzoenend en vergevend. Mijn laatste gezinsvoogd stopte met zwangerschapsverlof. Ik heb haar niet gefeliciteerd, haar niet het beste gewenst. Ik heb haar wel bedankt dat ze het laatste jaar zich anders opgesteld heeft en dat het toch nog redelijk goed kon gaan.
    Verder heb ik mijn mond gehouden, want ik had haar het liefst verwenst en een sneer na gegeven in de trend van: zorg dat je alles perfect doet, anders raak je je kind kwijt.

    Mijn houding naar jeugdzorg heeft te maken met het kiezen voor je kind. Het is niet mogelijk om het onrecht aan te vechten en je kind veilig te stellen.
    Het is vechten tegen de bierkaai.
    Moeten we het dan maar toestaan? Nee absoluut niet!!
    Het MOET veranderen!!
    Maar zolang je kinderen minderjarig zijn en prooi voor jeugdzorg kun je heel weinig.
    Daarom is mijn advies: kies voor je kind, accepteer voor dit moment het onrecht, laat je vernederen en KRIJG JE KIND TERUG.

    De strijd tegen jeugdzorg moet doorgaan! Maar niet over de hoofden van onze kinderen.
    Ook hier geldt…. verstandige mensen kunnen het eigenlijk niet winnen van jeugdzorg, want ook zij zetten de kinderen in als schild.
    Gruwelijk!

    Vergeven? Nee! Loslaten en weten dat God het ziet en recht zal doen. Zij zullen dit later moeten verantwoorden. En God doorziet ALLES! Dan kom je niet meer weg met politieke spelletjes en ‘ja maar ik moest dat doen van mijn baas’

    Wij hopen tzt een flinke aanklacht tegen jeugdzorg in te kunnen dienen. Het liefst met een grote schadeclaim.
    Want uit de rapporten blijkt dat ze ons een professioneel gezin vonden en door hun toedoen zijn we nu een probleem gezin.

    Maar zolang de kinderen niet veilig zijn: lik je wonden, sta op, buig voor de macht die je helaas niet opzij krijgt, en BEREIK JE DOEL!
    Zie ook mijn blog hoe je hierin de drama-driehoek kan inzetten: http://gezinszorg.wordpress.com/2012/11/25/drama-driehoek/

    Ik zie het als schaken. Je kunt niet de zetten van jeugdzorg bepalen, maar je kunt wel een situatie creëren waardoor zij zetten doen die jij graag wilt.
    Ik heb ‘sorry’ gezegd tegen jeugdzorg….. maar dat is heel wat anders dan oprecht vergeving vragen of vergeven…. dat was puur schaken…. hun taal spreken….

    Bij schaken hoort ook op de juiste tijd, met de juiste middelen jeugdzorg ff flink op zn plek zetten. Ze hadden mijn zoon nog een half jaar ofzo in pleegzorg willen laten…. had een hoger beroep gevonden… en ze met hun eigen redenen om de oren geslagen. Kind mocht direct uit rechtszaal mee naar huis. gVoogd en pleegouders helemaal ontredderd. En dan de mail…. dat het toch zo zwaar was voor pleegouders…. dat ze geen afscheid konden nemen….. stelletje hufters!!!!! zijn pleegouders belangrijker dan ouders? Die mogen niet zeuren dat ze geen afscheid mogen nemen.

    Dus vergeven? NEE!!! Aanpakken! Maar niet ten koste van je kids. En dat moet eerste prio zijn…. helaas…. 🙁
    Beantwoorden
    joepzander Says:

    31 juli 2013 at 1:54 pm e

    Hoi,

    Ok. Daar moeten we het inderdaad over hebben. Hoe men eigen kind uit de bek van die draak die jeugdzorg heet kan redden en dan toch nog verzet kan plegen. We zijn het blijkbaar erover eens dat jeugdzorg kinderen als wapen gebruikt en ouders daarmee chanteert. Ik denk dat jouw tactiek niet werkt. Maar heel goed hoe het anders moet weet ik ook niet. Velen zijn tegen die muur aangelopen.
    Beantwoorden
    GEZINsZorg Says:

    31 juli 2013 at 3:07 pm e

    Hoi Joep,
    Ja dat zou het mooiste zijn.
    Ik denk dat er wel mogelijkheden zijn. Maar dat kost tijd, energie en ook geld.
    Oudernetwerk is best goed bezig denk ik, maar ik zou graag stapje verder gaan.
    Je hebt nu de mogelijkheid: ervaringsdeskundige vertrouwenspersoon/vrijwilliger of advocaat. Advocaat is heel duur. Ervaringsdeskundige is risico. Vertrouwenspersoon kan alleen steunen en tips geven en helpen.
    We missen nog mensen die dingen in detail kunnen uitzoeken, op nette manier klacht indienen, in naam van ouder kunnen spreken (soort zaakwaarneming, bemiddelaar). En zo de ouder ontlasten.
    Ga niet zelf rapporten meer lezen, maar via/met een bemiddelaar. Dat is wel grote verantwoordelijkheid.
    Bemiddelaar wijst jeugdzorg gelijk op fouten, laat het via correctie recht corrigeren. enz.
    De ouder dient braaf te zijn. Bemiddelaar bewaakt de rechten.

    Mijn huidige manier werkt in zoverre dat ik na (geheime) uithuisplaatsing mijn zoon wel terug heb, terwijl de advocaat verwachtte dat tie nooit meer bij zou komen en inzette dat hij weekenden bij mij kon zijn. Iedereen was verbaasd! Nu 2 jaar later is voor mijn zoon zelfs de OTS eraf…..
    Voor de andere kids worden we weer als goeie en serieuze gesprekspartner gezien en niet meer als lastige ouder.

    Binnen het huidige systeem heb je op dit moment niet veel opties. Deze manier heeft zich bewezen ook bij andere ouders. En dan moet je ook nog heel alert zijn en op rustige manier je rechten bewaken. Je kunt echt niet achteroverleunen.

    Als het om ouderverstoting gaat komt er nog veel meer bij kijken. Dan moet je zelf actief achter alle instanties aan. Het is heel belangrijk om met iedereen in gesprek te blijven, zodat de valse beschuldigingen het niet van je over nemen. Dat is een ware hel.
    Je moet uiterst professioneel en beheerst worden en blijven. Maar weer niet té, anders ben je niet betrokken genoeg.
    Ook hierin zou een gemachtigde bemiddelaar wonderen kunnen doen. Die kan bijv. met school in overleg, heeft begrip voor hun angsten en fobieën, helpt ze daarover heen en zorgt dat de verstoten ouder een normaal gesprek krijgt. De verstoten ouder heeft geen last van alle tegenwerpingen van scholen en kan redelijk ontspannen naar zo’n gesprek.
    Dit zijn ideeën van mij…. Puur uit de ervaring wat ik nu voor Royston kan doen. Ik werp mij op als bemiddelaar en heb begrip (kots) voor de argumenten van school enz…. en op die manier blijf je in gesprek en zijn ze bereid met je samen te werken.

    Het is zo zonde dat elke ouder dit weer in zn eentje moet uitzoeken, ondergaan, door schade en schande wijs worden.
    Ik zou hiervoor graag bedrijfje oprichten. Maar weet niet hoe en wie gaat het betalen.
    Beantwoorden
    joepzander Says:

    31 juli 2013 at 5:39 pm e

    Daar heb ik vervolgens heel veel over te vertellen. Maar ik stel nu voor om dit deel van de discussie naar een aparte pagina te verplaatsen. Mee akkoord?
    Beantwoorden

  2. Tx!
    Je zei: daar heb ik heel veel over te schrijven….

    Ben benieuwd. Ik loop hier zelf al een tijdje mee.
    Sta op een kruispunt in mn carrière. En zo dolgraag wat zinvollers gaan doen dan de website van de slager om de hoek te maken 😉

    1. Ik ben bemiddelaar:zijdelings betrokken in een UHP zaak die heel heel onterecht is. Mensen als ik en ouders zouden er heel veel aan hebben als er een programma kwam waarin ¨per tegenslag ¨ de opties en ondersteunende informatie werd gegeven. Klaagschriften, beroepschriften, rechten en plichten, enz. Proffesionele advocatuur ( niet in het familierecht nqtuurlijk) beschikt al over zulke legal-software om de kleine man te kunnen onteigenen bijvoorbeeld. Maar een one-case software zou fantastisch zijn , ook om hierin een logboek , agenda enz bij te houden. Durf je het aan dan heb ik tips voor je van mijzelf, een leek die Don Quichot werd. Mail me dan op ….zie onder. Wordt ZEER gewaardeerd!

    1. Beste Joep
      Aangezien wij van de tweede generatie zijn , hebben wij moeite om met NSB samen te gaan werken zo ook vele slachtoffers van de site,s die als paddestoelen uit de grond kwamen na de Demonstratie in Rotterdam wij zijn daarna actief bezig gegaan en hebben vrienden als Martin Vrijland Sven Snijder DARKHOURSE en HOP en vele andere het plan van bonus moeder is niet nieuw er zijn er die dit al doen echter met weinig tot geen succes
      Daarom wat dan wij hebben ons als gemeente raadslid in laten schrijven voor de groep HOP
      Binnen kort zal er een grote bijeenkomst gehouden worden ,
      Daar zal over mijn voorstel gepraat worden een bond op te richten , een soort vakbond , maar dan een HOPBOND , ieder slachtoffer van jeugdzorg ,word gevraagd om een maandelijkse donatie naar draagkracht ,
      Omdat om campange te voeren je nu een maal geld moet hebben
      Nu de jeugdzorg overgeheveld word naar de gemeente,s is het dus uitemate belangrijk om zoveel mogelijk hop mensen in de raad te hebben .
      dus oproepen plaatsen onder de gedupeerde en een grote bijeenkomst vele gemeente,s een hop raadslid en via de hop bond geld erin steken en niet langer als jantje met de vinger in de dijk te blijven staan maar groot te worden demonstratie beleggen je stem laten horen en zo de kinderen en kleinkinderen weer tot dat punt te kunnen brengen dat ze weer vrij vliegen als een vlinder de HOPVLINDER
      stemt op HOP

      1. Ok Yvon. Zie ook mijn reactie hieronder, die ik net voor die van jou schreef. Jan Hop verdient, zoals daar mag blijken, alle respect voor wat hij doet en heeft gedaan. Ik vraag me wel af of deze pogingen om deel te nemen aan de gemeenteraad het probleem gaan oplossen. Maar ik zal het idee zeker steunen.

        1. Beste Joep
          Door onze strijd en inzet heeft HOP ons zelf benaderd ,
          En hun zijn razend enthousiast over onze ideeen .
          Dat is onze droom en de party van de arbeid is ook klein begonnen maar stel je voor Joep , in veel gemeente,s HOP raadsleden een HOP vakbond voor slachtoffers gedragen door slachtoffers en naar draagkracht lidmaatschap van de HOPbond , dan advocaten die bewogen zijn met de slachtoffers en kinderen kleinkinderen de HOP methode dan JOEP heb je een HOPorganisatie plus HOPadvocaten dat is de nachtmerrie van elke jeugdzorg medewerker en rechter daar willen wij naar toe daar roepen wij de mensen de vele slachtoffers toe op kom in beweging het zit in ons bloed het kleine Israel is er nog steeds en ik heb nieuws wij blijven
          dus HOP als luis in de pels al het andere is jantje met de vinger in de dijk

          1. En JOEP uit idealisme hebben in het verleden mensen grote dingen kunnen doen ,dus wij denken dat ,dat nog steeds kan .

  3. Er zijn natuurlijk veel ervaringen opgedaan met gemachtigden, ook niet-advocaten. Zelf heb ik herhaaldelijk mensen bijgestaan in klachtenprocedures en ik heb zelfs een keer als raadsman opgetreden voor een vader. Dat dat kon was wel een verrassing. Vooral voor de advocaat van de tegenpartij. Uit die procedure kwam het beruchte formulier (http://joepzander.nl/formuliera.jpg) dat recentelijk ook helemaal van wikipedia is verwijderd. Zie http://joepzander.wordpress.com/overlegpagina-wikipedia-joep-zander/. Jan Hop heeft nog veel meer ervaring daarmee opgedaan. Hij vertegenwoordigde mensen ook in de rechtbank in gevallen waar dat wettelijk kan. Hij was daarin zo effectief dat hem op een vreemde manier die mogelijkheid is ontnomen door de rechtbank Zutphen (http://vaderseenzorg.nl/hop2.html). Advocaten die het konsekwent tegen jeugdzorg opnemen verdwijnen ook op vreemde manier van het toneel (http://vaderseenzorg.nl/ruth.html). Zelf heb ik ook wel eens het gevoel dat ik door de planken heen zak.
    De belangrijkste les voor mij ( zie mijn boek gemist vaderschap) is dat er beter en meer moet worden samengewewerkt. Solidariteit. Ik heb met ware zelfverachting dit jaren lang zelf proberen uit te dragen door ook met voor mij eigenlijk onmogelijke mensen toch te blijven samen werken. Samenwerking wordt vaak bemoeilijkt door tactische verdeeldheid ( wel een beetje meewerken met je onderdrukker of niet; if you can’t join them… daarom streek dat citaat van je (bonusmoeder) zo tegen mijn haren in).
    Er is geen grote beweging. En die moet er wel komen.
    Er je werk van maken. Kan, maar het levert pas voldoende brood op de plank op als je je aanpast vrees ik.

  4. Beste JOEP en BONUSMOEDER
    Ik wil even terug komen op jou idee gezinszorg bonusmoeder
    Sinds de demonstratie in Rotterdam sprongen de anti site,s als paddenstoelen uit de grond ,sommige kwamen met het zelfde idee als jij hebt , en sommige waren er al mee bezig tot bijna geen succes .en dat kan ook niet ,en ik vind je idee ook totaal niet haalbaar , waarom ?
    Vele van deze slachtoffers zijn net als hun kinderen totaal ontredderd en kapot en daarbij komt nog hun financele positie om
    deze is door de vele rechtzittingen niks meer hebben en vele hebben gezondsheids klachten of zitten in de schuldfinaciering , dit is mij omdat wij op verschillende site,s zitten en mee lezen wel duidelijk geworden vele zijn zelfs volledig afgekeurd om gezondsheids redene
    Dus dan wil gezinszorg een bedrijfje op zetten , slachtoffers zullen toch voor haar diensten moeten betalen , dat terwijl ze NIKS hebben ze zal haar verhaaltje doen en de ouders en familie valse hoop geven omdat het tot bijna geen resultaten leid ,
    weer is dan de schuld van deze slachtoffers groter geworden , en gezings moeder heeft een leuk inkomen denkt ze ,dus weer een verlengstuk dat gaat over de rug van het kind en de wanhoop der ouders of grootouders , knap ik zie het nu weer op de site jeugdzorg zijn kinderdieven deze wil een bijeenkomst hebben en ook dit plan wat gezingszorg heeft ontvouwen ze heeft het in een discussie al toegegeven dat ze die kant op wil dus heeft ze er maar 8 over gehouden die komen en luisteren tot wanhoop gedreven iedere strohalm aangrijpend ,
    En over de rug van deze mensen wil jij dan je boterham verdienen knap en je dan toch christen blijven noemen ?
    Daarom gaan wij liever met de altenatieve pers mensen om en ron nienhuis die de groep HOP lijdt en vele andere die ons , de wet goed kunnen bij brengen en demonstratie,s goed voor een stukje trauma verwerking en je verhaal schrijven ook voor trauma verwerking erg goed en door de groep HOP groter te maken en een netwerk van verzet strijders op te richten zoals momenteel in BELGIE het geval is mensen die elkaar echt kunnen vertrouwen en bereid zijn risico,s te nemen dan komt het in de krant kan ook op zeker moment de TV er niet meer omheen en komen al hun leugens hun valsheid in geschrifte hun achterkamertjes gedoe aan het licht en hun misbruik op kinderen want zo ondertussen is het vrij duidelijk dat nederland een heel pedo netwerk heeft kinderen worden misbruikt mishandeld en ga zo maar door en met dat soort wil je praten dat is water naar de zee dragen dan word je langzaam een NSB en verlies je jezelf en mijns inziens je zelfrespect ..zo juig ik wel het plan van Sven Snijder toe van dark hourse die nu verhalen bundelt en uit wil geven zodat ze op die wijze onder de aandacht komen en het idee om maxima een stukje jeugdsentiment te geven door in het wil gekleed als dawze moeders oma,s voor haar huis te lopen met de foto,s van onze kinderen en ADA Busman die een mooi boek schreef over haar zoon kleinzoon ,,ik zal nooit meer stout zijn ,, naar buiten met de leugen en dit coruptte syteem dus wij gaan vrijdag ook niet naar de bijeen komst gaan lekker mer ron nienhuis naar de volgende rechtzitting in Amsterdam van MICHA KAT leren van de wet en die mensen leren kennen die zijn gevaarlijk en dat moet je worden .!!

    1. Ik ben het voor een groot deel eens met de plannen van Jan Hop. Dat heb ik al aangegeven. Maar dat advocaten en hulpverleners die voor Hop werken geen inkomen nodig hebben om te kunnen leven wil er nu weer niet in bij mij. Waar komt dat inkomen vandaan als ik vragen mag?

  5. Beste JOEP
    Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling natuurlijk moeten die betaald worden ,
    Maar onze gedachte gaat dan naar gedreven advocaten die betrouwbaar zijn pal tegen over jeugdzorg staan en weten van hun smerige trucjes en dan gewoon betaald of met toevoeging dus normaal advocaat zoals je neemt ,
    Maar die de HOP methode kennen en er echt voor ,,het kind zijn ,,
    en dat de groepen slachtoffers onderling voor dit soort advocaten reclame maken er is nu zoveel meer bewust zijn
    onder de mensen en je kunt wellicht ook via folders of facebook reclame maken en je hebt mond op mond reclame
    dus nee joep neem ons geval wat weet je nou niks toch nog nooit iets met politie of instantie,s te doen gehad dan is het er plots ga je google op internet op facebook en vind je kog leuk prachtig maar echtte goede advocaten weten ze niet dus dan google en vind HOP site en advocaten die daarna handelen dan moet je ook betalen maar ben je in betrouwbare handen , als ik nu alles over kon doen met wat ik nu weet had ik nu YVONNE
    RAADMAKERS in Groningen genomen of via Jurofoon KIM BELLEN die zitten niet lekker te smoezen in de gang met tegen partij dus gewone joep
    en ik zelf ben thuis en heb al aangeboden om als er een slachtoffer is verwijs ze naar mij ik heb pensioentje en site en telefoon verwijs ze gratis door leuke en zinvolle dag besteding
    heb zelfs nu bij toeval in de buurt nieuwe buren praatje gemaakt komt van een het ander en ze hebben iemand van jeugdzorg die achter de nog ongeboren baby zit dus gelijk op viste gevraagd en voorlichting gegeven en site,s en goede advocaat aan gewezen dus geld moet je toch uitgeven maar beter 1x aan een goede dan 2x aan twee slechtte

  6. Dus het is wel normaal dat advocaten 100 euro (meestal meer) per uur vragen en hulpverleners geld verdienen.
    Maar als je voor een veel kleiner bedrag een bedrijf op wil richten om mensen voor minder geld te kunnen helpen en veel gedetailleerder aan de slag te gaan, dan ben je ineens een profiteur….

    Als ik de middelen had om het vrijwillig te doen. Zou ik dat heel erg graag doen. Maar ook wij zijn geruïneerd door de toestanden met jeugdzorg. Ik heb ook een jaar niet kunnen werken en mijn partner het jaar daarop niet. Met een beginnend bedrijf kun je het dan wel vergeten, en heb je geen recht op uitkering.
    We hebben gewoon geen keuze. Mijn partner zit nog in de ellende, dus ik moet kostwinnaar zijn. Het is geen keuze. Met tegenzin doe ik nu maar gewone dingen, omdat er brood op de plank moet komen. Maar ik zou graag die tijd beter inzetten.

    Maar ach…. we betalen ons liever scheel aan advocaten, die wel goeie dingen doen, maar slechts een klein deel. Als ouders moet je alsnog het leeuwendeel doen. Alles uitzoeken, professioneel zijn. Nee laat een ervaringsdeskundige vooral geen 20 a 40 euro per uur vragen want dat is een vreselijke profiteur die rijk wil worden over de ellende van anderen heen.

    Een bond oprichten, roep ik ook al 2 jaar…. MAAR ook daarvoor wil niemand betalen….. En dat snap ik wel, wij zochten ook onbetaalde hulp.
    Maar als we dit echt willen aanpakken dan is er tijd en dus geld nodig. Anders blijf je rommelen in de marge.

  7. Overigens zou ik niet in mn eentje een bedrijf willen starten. Want ik heb inderdaad geen garanties.
    Ik opper het als idee om te kijken of er meer zijn die daaraan mee willen werken. Die misschien diploma’s hebben. Of bijv. samenwerken met oudernetwerk.
    Of andere reeds bestaande stichtingen.

    Jammer Yvon dat je het gelijk zo afkraakt. Bah.
    Als ik zo dom zou zijn om in mn eentje mensen valse hoop te geven en geld te verdienen, dan had ik dat allang gedaan.

    Maar weet je, ik hoop van ganser harte dat het plan van Hop e.d. lukt! Elk idee is er weer 1. Ik hoef dat niet gelijk af te kraken.

    Het zou helpen als we elkaars ideeën als aanvulling zouden zien ipv. concurrentie. Zo zou een hopBond prima kunnen samenwerken met oudernetwerk, of een bedrijfje zoals ik voorstel en bijv. dwaze-vaders of vaderkenniscentrum.
    Vele smaken, één doel: eerlijke, goeie hulp voor gezinnen en kinderen.

  8. GEZINGSZORG,

    Ja een advocaat heb je meestal toch nodig ik ken geen geval waar dat niet zo was en ja die kosten geld Dan zeg ik beter 1x voor een goede als zoals vele aan modderen met niet zulke beste. Want BJZ is een geduchte tegen stander en weet je als jij zo sterk gelooft in je plan dat het enig kans van slagen heeft ga gerust je gang ieder moet doen waar hij in gelooft ,
    Wij kiezen een andere manier kan ook stuk lopen zeker maar een pact sluiten met een corrupt systeem zie ik niet zitten. Je hebt inderdaad dat je wel met ze moet praten maar door de wet goed te kennen hoef je niet met ze op pad te gaan het roer moet om dus laat je niet weerhouden ga je gang maar ik heb mijn twijfel of je genoeg klanten krijgt voor je brood winning en in die soort dingen ben ik bang dat je jezelf al heel gauw verliest omdat het niet alleen jeugdzorg is. Het is het hele systeem wat niet deugt en dat moet aan gepakt worden als het nog kan tenminste, want ze hebben een heel netwerk van ???? en dat is wereldwijd vertakt
    van politiek tot farmaceutische medicijnen die men test op kinderen. Want jeugdzorg staat gauw klaar met extra stikker erop wat ook met visolie ouderwetse levertraan opgelost kan worden. Onze voeding industrie die ons juist ziek maken door zo met medicijnen weer aan ons te verdienen en de slachtoffers van jeugdzorg mogen na uit hun handen bevrijd te zijn rechtstreeks naar de geestelijke gezondheidsdienst. Dus hup medicatie weer geld verdienen gezinsmoeder het is een ronde cirkel van bedrog en leugen van onrecht de kleine en ons allen aan gedaan dan ben jij een klein druppeltje op een gloeiende plaat. Als je het van de grond krijgt, jij slaat jou weg in ik de mijne en misschien lopen we beide wel dood omdat het eindelijk eens tot de mensheid door moet dringen dat het hele systeem niet deugt, wereldwijd te beginnen in de hoogste top. maar een ding weiger ik mezelf te verliezen .en water bij de wijn te doen laat u ja ,ja zijn en u nee nee

  9. Ik ben erg blij dat jullie elkaar in deze het beste toewensen. Het voordeel van de groep Hop is natuurlijk dat Jan Hop al twintig jaar ervaring heeft en een aantal werkende methodes heeft ontwikkeld. Het voordeel van Lydia is dat ze fris en vers is en misschien toch een nieuwe invalshoek heeft. Maar ik denk wel dat het risico dat je ingepakt wordt in dit corrupte systeem groot is. Daar kan ik Jan Hop in ieder geval in geen enkel opzicht van verdenken. Ik hoop dat Lydia dit gevaar voldoende beseft.
    Dat het jeugdzorgsysteem corrupt is is eenvoudig aan te tonen, dat ze die corruptie ten toon spreiden in een malafide ketenconstructie waarin ook rechters intensief en als groep bij zijn betrokken is voor mij voldoende en overtuigend aangetoond. Natuurlijk moeten we er voor opens staan dat er soms wat goeds gebeurt binnen dat rotte systeem. Dat er soms mensen binnen dat systeem cruciale veranderingen willen doorvoeren. Maar de praktijk is al decennia lang dat die mensen er gewoon worden uitgegooid. Ik heb hierboven al wat verwijzingen geggeven. Lees die.

  10. Fijn dat Jan Hop al 20 jaar ervaring heeft, maar als je het programma leest op http://www.groephop.nl/ dan kan ik mijn lachen toch niet bedwingen. Ik denk dat er nog wel 20 jaar nodig is wil dit een serieuze partij worden…. Enkele high lights:

    – dan betaald de betrokken rechtbank een schadevergoeding van 50 miljoen euro voor iedere gebeurtenis aan de betrokken ouder met oneervol ontslag op staande voet voor de betrokken rechter(s).
    — kijken hoe lang het duurt dat mensen denken miljonair te worden toch?.—

    – De financiële onderbouwing van ons programma op minder dan een A4-tje !!! U neemt twee bierviltjes……….
    En dan daarna:
    – Wij hopen dat u na het lezen van dit programma (met uitleg over de financiële onderbouwing) tijdens verkiezingen gemeenteraad 2014 in Ermelo, Rheden en Zoetermeer ook Groep Hop wilt gaan stemmen.

    En dit is nog lang niet alles !!!

    – Groep Hop eist per ouder tien miljoen euro schadevergoeding voor iedere ouder die procedeert tegen jeugdzorg om vervolgens door RvdK en kinderrechters uit het gezag te worden gezet en een beroepsverbod voor de betrokken medewerkers van jeugdzorg, Raad voor de Kinderbescherming en kinderrechters op welke zaken door een volksjury dient te worden beslist.

    — kijken hoe lang het duurt voordat mensen de volksjury gaan omkopen? je kan wel een miljoen missen toch? —-

    Ha ha ha, eerlijk…. wil iemand (behalve raadslid in spé Yvon) er openlijk voor uitkomen dat hij of zij op die partij gaat stemmen?

    Verder valt op dat er heel veel gratis moet, maar wie gaat dat betalen??? O ja…dat is waar ook….dat staat op die 2 bierviltjes…….

    Succes Yvon met het groter maken van deze ‘geweldige’ groep! Denk alleen niet dat je daarvoor in het nuchtere Nederland moet zijn….
    Ik denk dat geen enkele jeugdzorg medewerker wakker ligt van deze groep.

    1. geachte om te gieren.
      U heeft gereageerd onder een niet bestaand mailadres. Dit is niet de bedoeling. U kunt dit goedmaken door op deze reactie te antwoorden met een correct mailadres. Dit mailadres is alleen voor mij zichtbaar.

  11. Tsja, dat is gieren. Weet je trouwens waar het woord gieren nog meer voor staat behalve lachen?

    Het is makkelijk afgeven op Jan Hop. Ik vind zijn website en zijn PR ook niet professioneel. Dat zou misschien voor een denkend mens die snapt wat er mis is in de familierechtketen in Nederland en omstreken een reden kunnen zijn om Jan Hop te helpen in zijn strijd. Ik ken Jan, en velen met mij, van zijn sublieme optredens in de rechtbank en een strategie van klachtenaanpak die veel heeft opgeleverd.

    zie ook: http://vaderseenzorg.nl/hop2.html

  12. Dat is goed terug gekaatste repliek van Joep. De gier heeft kennelijk de behoefte om anoniem en lafhartig een reactie te geven.
    Ik weet wel uit eerste hand dat er op de eerstvolgende vergadering o.a. de website en de PR besproken gaat worden.
    De informatie op de Hopsite moet toegankelijker worden zodat meer mensen er gebruik van gaan maken en daar zit Jeugdzorg echt niet op te wachten.

  13. Ja gieren een goede naam erg treffend.
    Jan Hop echter is een man met moed gevoel voor rechtvaardigheid en een karakter
    Gieren het woord zegt het al, gieren zijn aaseters en lijkenvreters.
    Dus niet kosjer!

  14. ff stof tot nadenken voor al deze mensen die meegesleurd worden in dit verhaal
    1. anti bjz houding
    2. geloof
    3. de kracht van sociaal media

    Wat vreemd dat al deze posts te vinden zijn op het internet en er nergens een weergave is van de mening van moeder?
    wat opmerkelijk om geloof in de strijd te gooien. ik vraag me af of mensen bewust zijn van het feit dat de grootouders messiaanse joden zijn , joden die in jezus geloven , en dus al hun leven lang . ter pas en te onpas maar gebruik maken van :
    wanneer het hun uitkomt christelijk geloof of joodse geloof., en geloof me ook met financiële giften.

    dat deze mensen niet eens joods zijn , maar graag willen dat mensen dat denken, zodat ze deze twee partijen maar even achter kun kunnen scharen.dat deze mensen.. in hun eigen beleving een twee generatie syndroom hebben, een Jerusalem syndroom, en zo kan ik nog even doorgaan…. ik vraag mensen nog even terug te lezen : citaat uit hun eigen post…

    ” komen als hij 18 is dus 4 jaar word er van hem geroofd door de staat der nederlanden hij is in zijn leven hij is 14 jaar al 7 keer in israel geweest in vacantie,s ik kan u zeggen zeker weten doe ik het zodra deze jongen vrij is nokt hij af en gaar naar famillie in israel en rechtstreeks het leger in en wij opa en oma zijn dan op aow leeftijd en gaan met hem mee ik dank u voor u reactie,s maar ondanks dat wij vaak ervaren dat vanuit nederland negatief naar israel wordt gekeken snap ik zo langzamer hand niets meer van het nederlandse denken de onverschilligheid hier is adembenemend zoals NERO de keijzer zei geeft het volk brood en spelen en je kunt doen wat je wilt en hitler zei maak de leugen simpel en herhaal hem vaak dan gaan ze het geloven en dat doet jeugdzorg ,, het belang van het kind ,, vraagt u barak wat in zijn belang is en u hoort iets anders als dat jeugdzorg zegt
    ik de oma van barak dank u voor het plaatsen van het artikel en voor de reactie”

    ik weet dat dit stuk moeilijk te lezen is : maar dat laat wel zien dat de bedoelingen zijn van deze grootouders ….

    http://ejbron.wordpress.com/2013/04/26/schrijnend-bureau-jeugdzorg-nederland/

    1. Ik heb geconstateerd dat je met een niet bestaand mailadres reageert. Dat is niet de bedoeling. Ik verzoek je alsnog met een correct mailadres te reageren. Dat blijft onzichtbaar voor de lezers als je het doet in een antwoord op deze reactie.

  15. Beste Joep
    Ik lees dat ter kennisgeving veel moeite heeft gedaan om te knippen en te plakken zodat het geheel niet meer lijkt op wat het was gieren en ter kennisgeving stop toch eens zoveel liefde en kracht in de opvoeding van je kinderen , in
    plaats van de haat naar grootouders ,,je zet jezelf zo voor schut om op iedere site zo voor jeugdzorg op te komen .
    jullie staan pal voor BJZ om hun te beschermen dat zegt veel over jullie motieven en wat jullie samen bekokstoofd hadden ,hebben ,! het zegt genoeg dat jullie geen kwaad ,woord over jeugdzorg willen horen in tegen stelling tot de echtte slachtoffers die jeugdzorg de meest corrupte en bizarre instelling vinden wie er is .
    En het siert de grootouders ,dat ondanks ze verloren omdat moeder gezag heeft , ze pal tegen jeugdzorg staan en elke demonstratie of hulp bieden aan de slachtoffers van jeugdzorg en het systeem beter door hebben als jullie .

    1. Het kan zijn dat deze moeder wel een goede ervaring heeft met BJZ, maar het is als met de wegenwacht, die bel je ook niet als er met je auto niets aan de hand is.

      Ik kan gieren en ter kennisgeving dan wel een aanbeveling doen.
      Maak een soort van warme douche site/bloq/pagina oer het vele goede wat BJZ verricht als tegenhanger van het negatieve.
      Dit soort bloq’s/items dienen als een garage,voor ouder/grootouders/familie en hun kinderen die het slachtoffer daarvan zijn.
      Hetzij om een APK te ondergaan, anderzijds om te proberen schade te herstellen, dan wel een totall-loss verklaring te krijgen.

  16. Beste Joep
    Na het vervelende en korte intermezzo van gieren en ter kennisgeving, keren we maar terug naar de topic tactiek jeugdzorg. Hoe kun je omgaan met en onderhandelen met jeugdzorg, ik denk dat je dan ook een grond moet hebben om te kunnen onderhandelen.
    Zelf ben ik opgegroeid in de provotijd waar ik nog met een glimlach op terug kijk en mijn voorbeelden waren Nelson Mandela en Martin Luther King.Zelf denk ik dat er meer movement in moet komen, hoe goed de inzet van Gezinszorg ook is wil je jezelf niet verliezen dan moet je een grond tot onderhandelen hebben. Dus zoals de laatste jaren mannen opstaan zoals; Micha Kat, Martin Vrijland, Steven Brown, Sven Snijder, Jan Hop en Joep Zander dragen de fakkels en brengen de corruptie, de vuilheid en rottigheid van dit hele systeem naar buiten. Ook al worden zij en ook wij belachelijk gemaakt dat we Complottheorie mensen zijn , het is er wel degelijk.
    En zo gaan wij dus ook veel met deze mensen om nu zijn Micha Kat en Steven Brown en Martin Vrijland samen gegaan in onderlinge steun als vrije onderzoekjournalisten.
    Dat is een goede zaak ook heeft Micha Kat een overwinning behaalt over in de regierechtszaak die twee weken geleden plaatsvond.
    Ik zie ook een ontwikkeling op andere sites er moet een golf komen nu het AD al stukken plaatst over jeugdzorg, de TV er meer aandacht aan gaat geven en de Kinderombudsman overspoeld word met klachten, komt er in de samenleving meer beroering dat is nodig,hoog nodig!
    Er moet meer bewustwording komen in de samenleving.
    Zodat de onrust groeit aan zwelt tot orkaan kracht, mensen die nu nog bang zijn hun vernederende uurtje onder begeleiding 1x in de 6 weken te verliezen moeten ook opstaan, neem het niet meer! De macht ligt nog steeds bij het volk en dan echt massaal de straat op keer op keer! Zodat ze er niet meer omheen kunnen en dat hun vuilheid hun corruptie naar buiten komt.
    Dan sluiten ze een deal dan willen ze rust in de tent en dan is er ruimte om te onderhandelen. Dan gaat jeugdzorg meer met de billen bloot dan is er een machtsevenwicht en gaan ze aan de onderhandelingstafel.
    Want nu is de tijd om dat te gaan doen als je te lang wacht en dit door laat gaan loopt het uit op totale onderdrukking en staat de dictator op! Kerk staat jeugdzorg pedonetwerk rechters politie alles moet in het licht gesteld worden om met Steven Brown zijn woorden te spreken waar ik volledig achter sta, de SBS hersendoden en DJ school hersendoden moeten eens wakker worden
    Want als ik dan lees dat de nieuwe paus een wet heeft doen uitgaan dat elk slachtoffer van sexueel misbruik gepleegd door de kerk voor zijn of haar aangifte 2 jaar gevangenis kan krijgen .
    En ik kijk naar het koningshuis het kabinet Europa een , het machtsmisbruik het hersenspoelen die op kinderen word toegepast .pedo,s de groep Martijn die mag ,dan zie ik alles van het oude Romeinse rijk ,wat ook door zijn eigen Decadentie te onder ging en ik wil ze er samen met mijn man wel een handje bij helpen
    20 september demonstratie 15.00 maliveld Den Haag

  17. Stem uit de gierkelder “GeloofErNiksVan” je bent off-topic bezig.
    Ik ken Micha en die denkt genuanceerder over de holocaust die hij niet ontkent. Maar als deze discussie gesloten is staat ook de vraag van Joep nog open of medewerkers van BJZ en van justitie vergeleken mogen worden met de NSB.
    Verder reageer ik even niet want het kan zomaar gebeuren dat jou reactie verwijderd wordt als er geen bestaand e-mailadres is gebruikt.

  18. Geloof er niks van inderdaad geloof ik er niks van ,Iemand uit wiens mond kwam ,,dat de joden het meest corrupte volk is wat er bestaat en dan nu zo,n omekeer lijkt bijna een wonder eigenlijk wat een mede leven plots ,
    En ik denk dat als Joep een lezing houd ,dat ook hij daar een beloning voor krijgt ,voor niets gaat de zon op .
    En inderdaad denkt micha kat er genuanceerder over dan jij zegt
    En alle joden zijn messiaans , wij verwachten allen nog de mesiach .
    En Geloof er niks van of Gieren vind de beide passend alhoewel gieren inderdaad wel erg treffend is zoals Joep hem beschrijft gieren over het land stront gooien dus jammer .
    De topic is tactiek jeugdzorg
    En om daar weer even op terug te komen Joep , nog vandaag plukte wij de eerste vruchten .
    Wij hebben als groepen besloten om de amber alerts eerst goed door te lezen is het een echt misdrijf ,dan veel delen via je facebook .
    Gaat het echter om zoals vandaag een moeder die vlucht met haar twee kinderen voor jeugdzorg .
    Niet delen dat is een vorm van passief verzet ,daar je niet verplicht bent om je plaatjes of artikeltjes die je op je nieuwslijn krijgt te delen en het niet delen is niet strafbaar want het is ons facebook pagina dat bewustzijn dringt mede door de oproepen van uit de groepen langzaam door bij de burgers en zodoende is het Amber alert van vandaag 2/3 deel minder gedeeld dus er komt langzaam meer begrip en bewustwording bij het volk en dat is erg goed het is een vorm van verzet maar je blijft passief en doet niets veder hebben we wel nog meer plannen die langzaam op gang komen , het belangrijkste is het komt !!

  19. Ik denk dat het ook heel belangrijk is, dat mensen goed leren wat hun RECHTEN zijn en daarna te refereren .

    Formuleer de opmerkingen van de BJZ-ratten en herformuleer ze, net zolang tot dat wat beweerd word, onderbouwt en bewezen is.

    Weiger verder ieder gesprek of contact tot fouten hersteld zijn.
    Als de BJZ verder willen gaan en er staan zaken nog niet goed. of Indicatiebesluit enz.. is nog niet op orde, weiger dan iedere medewerking bevestig dit schriftelijk zodat er niet gezegd kan worden ouders werken niet mee !!

    Hoezo niet mee werken?…hier staat en dat heb ik gezegd, heb ik geen RECHT op correcte weergave??

    Heb ik geen RECHT op beweringen die niet onderbouwt zijn dat die verwijderd worden. enz.enz.

    Wel belang is hiermee gediend, dit kan niet in het belang van mijn kind zijn als er onwaarheden, in de rapportages staan.

  20. Het weigeren van contacten met jeugdzorg is in veel gevallen een goede reactie. Maar het is iets dat mensen meestal niet opbrengen. Ze denken dat ze met redelijkheid verder komen. Dat blijkt dan erg tegen te vallen. Al zijn er natuurlijk ook wel eens gevallen waarin jeugdzorg goed werk doet en waar eigenlijk ook niets anders denkbaar is dan dit soort bemoeienis. Hoewel…. misschien moeten we werken aan onafhankelijke instellingen onder burgercontrole. Onze belastingcenten daaraan overmaken. Belastingweigering dus eigenlijk. Nou ja het zijn dingen die natuurlijk alleen geod gaan als ze groot worden aangepakt.

  21. Joep,

    Ik heb kort met ze te maken gehad, ik heb ieder contact met ze geweigerd, ik heb wel telefonisch een gesprek gehad met een raadsmedewerker. Die gewoon alles correct heeft gedaan, ze wilde wel dat ik naar kantoor kwam, heb ik geweigerd. Ik heb haar aangeboden telefonisch te woord te staan en er verder geen nut is zag om een gesprek op kantoor te voeren.

    In haar verslag wat ze mij netjes ter inzage stuurde vermeldde ze ook netjes mijn opmerking over de opmerking van BJZ, dat ik niet mee wilde werken, dat daar geen sprake van was……..dat ik voor ik besloot in gesprek te gaan eerst…………..dus hoezo niet meewerken. Als BJZ dan aanvullende eisen gaat stellen op mijn vraag voordat ze aan het eerste verzoek hadden voldaan. Tja……Ook vermeldde de raadsmedewerker netje in haar rapport dat ik de bejegening van BJZ niet netjes vond.

    Verder kan ik denk ik met het verslag wat ze heeft gemaakt zo aan de gang bij BJZ als pleegouder 😉 Dus ze bestaan wel goede rapportages, maar van belang is denk ik, dat je vanaf minuut 1 je positie en houding duidelijk maakt.

    Het is dat ik bij de eerste brief het bekende onderbuik gevoel kreeg door de inhoud en strekking van die brief, dat ik mijzelf ben gaan informeren en het huisbezoek direct heb afgeblazen.

    Dus voorlichting aan ouders die er niet mee te maken hebben is heel belangrijk, ze hoeven niet alle inn en outs te weten, maar wel het gevaar wat er kan dreigen en hoe daar op te reageren!

    Op die manier breek je de toevoerlijn van BJZ af!!
    Helaas heb je dan nog geen oplossing voor de reeds bestaande OTS/UHP die onterecht zijn.

    1. hoi
      Ik ben het helemaal met je eens ,ook wij nu wij sinds die demonstratie in Rotterdam de vele groepen anti jeugdzorg zien ,en de groep HOP hebben leren kennen , en niet te vergeten een geweldige goede site stop jeugdzorg leugens ,,
      weten nu veel meer wat onze rechten en plichten zijn
      je leert er enorm veel van .
      En de vriendschapen die je maakt waar je van leert geweldig vind ik dat , ik wist niet dat die wereld bestond en nu vind ik het zo fijn dat dit soort site de ouders zo goed kan voor lichten en begeleiden .
      Net zoals er ook steeds meer dwaze vaders komen en nu de grootouders voel je je niet zo,n eenling meer gedeelde smart is halve smart he
      En vele beginnen net en de oude rotten in het vak vooral van de Hop groep en Sven Snijder enzv klokkeluider geweldige hulp bronnen leidt tot meer bewustwording . van het probleem wat jeugdzorg heet .

      1. Ja en mag je jeugdzorg NSB noemen .
        Ach ik had laatst een stuk op mijn site gekregen dat het eerste echtte ,,kindertehuis ,, in 1943 werd geopend , in de vorm waarin hij nu is dan he en door wie ja de NSB

        daarvoor waren het hoofdzakelijk kerkelijke instellingen
        voor wezen

    1. Uit betrouwbare bron (Hop) heb ik vernomen dat de site door overheidstrollen gehackt is. Het hele systeem is down en er wordt gedacht in de richting, dat er de laatste tijd een enorme belangstelling was voor de site burojeugdzorg.nl mede door de discussies hier op de blog en op andere actiesites. Meer mensen gaan over op de Hop methode.

        1. Bedankt Joep, ik heb dit bericht gedeeld op de site “demonstraties tegen BJZ” las net dat er gewerkt wordt aan een update door J.Hop zelf, dus de site is niet gehackt zoals ik eerder had vernomen. Dit stond net op de site Stop Jeugdzorg leugens.

          Stop Jeugdzorg Leugens, Site is niet gehackt hoor ik net , maar komt geupdate zsm weer terug on-line bron is Hop zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.