Cookies

persoonlijke aanvallen en lasterkoppen wikipedia

Persoonlijke aanvalllen en lasterpraat boven wikipedialemma’s gericht aan mij persoonlijk vanaf spookachtige anonieme gebruikers onder pseudoniem.
Als er bezwaren tegen mijn tekstbijdrages zijn dan dien je het over die tekst te hebben. Je speelt niet op de man, maar op de bal. Nu dit wel gebeurt kan ik deze gebruikers in discussies alleen maar ontvluchten en het fenomeen van een intimiderende betaalde wikipediamedewerker aan de orde te stellen. Ik zal daarbij man en paard moeten noemen. zie elders op mijn blog over deze Theobald Tiger alias Arie Sonneveld.

Soms wordt een schijn van inhoudelijke argumenten gepresenteerd. Maar in het algemeen blijken deze aanvallen van met name Theobald Tiger ( pseudoniem) gericht zijn tegen een spookfenomeen geheten: vaderactivisme. Een vooroordeel waartegen elke argument in deze discussie het heeft moeten afleggen. Zoals uit deze koppen en diverse andere bejegeningen van deze psudonieme gebruiker blijkt heeft hij een persoonlijke queeste te voeren tegen mij en alles wat zich actief met vaderschap bemoeit. Zoals hij dus zelf heeft aangegeven. Lees hieronder.

Voor vergroting; klik op de afbeelding!

schermafdruk belang van het kind weg2schermafdruk trofee weg4schermafdruk toorn weg3 schermafdruk vaderschapsdiscriminatie weg1  schermafdruk ouerverstotingssyndroom weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.