Cookies

Mag het even stil zijn?

Een lied van Leonhard Cohen door duo Op Ons; If it be your will (-I will speak no more).

Trek ik mijn mond open of niet? In ieder geval is het op dit blog rustiger dan u gewend was. Het waren heftige tijden.

Het begin van de bezettingsactie vaderdag 2000
dochter zoon en bakfiets 2
Vader van een zoon en van een dochter……. eindelijk samen op de beroemde bakfiets

Ik ben zelf nu bezig met mijn eigen geschiedschrijving van de afgelopen 25 jaar vader en vaderbeweging.
Af en toe komt er nog een blogje uit, vaak met een historische kant. Dingen die ik tijdens het schrijven tegenkom en waar ik nog nodig iets over kwijt wil.
Deze pagina zal echter voorlopig bovenaan staan zodat het wat duidelijker is dat de hete adem van de actualiteit hier even weg is.
Ik ben de laatste tijd nog bezig geweest met een begeleidings/ bemiddelingspoging voor de rechtbank Arnhem en met het uitbouwen van het idee “eigen afspraken”. Ik heb mijn best gedaan er wat van te maken. Het resultaat was vooral het blootleggen van wanpraktijken en frustraties. Even niet dus.
Maar uiteraard kunt u ondertussen vrij rondkijken hier. Probeert u eens de knop voor een willekeurige post of een van de recente berichten of de tags rechts in de marge. En als u dan toch wat oude blogs leest geef dan ook even een reactie, ook als u dingen niet begrijpt. Soms schrijf ik wat cryptisch. Vraag gerust om meer uitleg of verbeteringen.
Ik merk dat mensen nog te weinig bekend zijn met mijn persoonlijke website Joepzander.nl. Daar kunt u onder andere het volgende tegenkomen:
Linken naar mijn publicaties en mediaoptredens van mij uit de afgelopen 25 jaar
Overzicht van mijn andere publieke optredens
Mijn kunst
De geschiedenis van mijn persoonlijke strijd tegen de waanzin van het familierechtbedrijf
Joep Zander

illegaal verklaard
ik voel me al jaren outlaw of mort civile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.