Cookies

overleg zondebokken

Dit is Google’s cachegeheugen van http://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:Joep_Zander/zondebokken. Dit is een momentopname van hoe de pagina eruitzag op 16 jan 2014 14:30:58 GMT. De huidige pagina kan in de tussentijd veranderd zijn. Meer informatie
Tip: als u uw zoekterm snel wilt vinden op deze pagina, drukt u op Ctrl+F of ⌘-F (Mac) en gebruikt u de zoekbalk.

Centraal aanmelden
U bent centraal aangemeld. Herlaad de pagina om uw gebruikersinstellingen toe te passen.

 

Overleg gebruiker:Joep Zander/zondebokken

Aanvullend?

Hoi Joep, ik volg je betoog op deze pagina niet helemaal, maar moest wel denken aan de discussie achter een regblokverzoek van nog niet zo lang geleden, waar je wellicht wat aanvullende informatie uit kunt halen. Zie Overleg_Wikipedia:Verzoekpagina_voor_moderatoren/RegBlok/Archief21#Discussie_Theobald_Tiger_.282.29. Groet, Apdency (overleg) 12 jan 2014 21:06 (CET)

Beste Apdency, Ik kan me voorstellen dat je het niet helemaal kan volgen. Ik durf hier op wikipedia ook niet meer goed voor mijn mening op te komen. Dat komt de duidelijkheid niet ten goede. TT en zijn aanhangers hebben me zeer effectief de mond gesnoerd. Terwijl ik me normaal toch niet zo snel laat kisten. Bedankt voor de tip. Ik kijk wat ik ermee kan doen. vriendelijke groet joep zander (overleg) 14 jan 2014 12:04 (CET)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.