Cookies

kinderprostitutie

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RBbmVzd9-cU]

Kinderprostitutie is een wanstaltig monsterlijke vorm van kindermisbruik, van (vaak) kolonialisme van het ergste soort.
Mijn favoriete Duitse vader&zoon hebben hier een schreeuwende aanklacht over gemaakt. Vraag aan mijn lezers; is dit een misdaad die vooral bij mannen voorkomt? Zelfs mijn intuïtie zegt van wel. Overigens zijn mannen, jongens ook vaak slachtoffer. En zo is een cirkel rond.

als er iets met de embedding fout gaat; kijk anders op: you tube

meer Nederlandse informatie
Duitse site die in de video genoemd is

schoutenweg 41 Deventer

0 antwoorden op “kinderprostitutie”

 1. Beste Joep. Wat ik ervan weet en kan zeggen is dit. Als zoals de deskundigen en terecht zeggen het zo is dat en daar gaan we weer protituees vaak bl zijn of hebben, met kind of kinderen dan is misbruik groot risico ook nog eens uiteraard omdat in die “kringen”
  dat meer voorkomt onder deze mensen. Velen blijken te zijn gebruikt-misbruikt zelf zeggen deskundigen. DOCH dat is niet aantoonbaar de oorzaak van het beeld. Vaak gebruiken die mensen zelf valse veklaringen en doen dat in vermeende gedachten al. Immers in studie staat ook en terecht dat zij leven in of op randje psychose onderdehand de hele dag.
  Dat houdt in dat je nooit en te nimmer zonder waarheidsvinding zal kunnen gelijk, en dat helaas wordt nogal eens “vergeten”. Met alle consequenties vandien waaronder..vadervreemding onder andere met ziekte bij kinderen velen later…
  Ziedaar de overlapping.

 2. …is dit een misdaad die vooral bij mannen voorkomt? Zelfs mijn intuïtie zegt van wel….

  Zou het kunnen zijn dat wij gewoon niet weten wat er allemaal bij onze buren afspeelt?

  Intuïtie of voorafgeprogrammeerde beeldvorming? Mijn intuïtie of gevoel zegt dat mishandeling ook vaker door mannen gedaan wordt. We weten nu uit vele onderzoeken dat dat niet zo is mishandeling net zo vaak van vrouwen is, laat staan een samenspel..
  Dus meer een resultaat van onbewuste beeldvorming…

  Misschien is de vraag of het nou mannen zijn of vrouwen niet eens zo belangrijk. Het gaat erom dat we er als maatschappij alles aan doen om kinderen uit de hoek van de prostitutie te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.