Cookies

gemist vaderschap op internationale vrouwendag

Joep expo Deventer Post 070318 fragmentToch leuk om te melden op internationale vrouwendag een mooi artikel in de Deventer Post over mijn expositie over Gemist Vaderschap. Goede titelkeuze die verwijst naar mijn boek Gemist Vaderschap dat nog steeds in de uitverkoop bij mij (relapublishing) verkrijgbaar is.
Artikel Deventer Post (voorpagina bovenaan en blz 9).
Voor de duidelijkheid: er zijn twee miniconferenties in/rond mijn expositie. Een op 16 maart 19.30 over scheiding en kinderen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en een op 8 april 10.30 over vaderdiscriminatie en de geschiedenis van vaderschap.

2 antwoorden op “gemist vaderschap op internationale vrouwendag”

 1. Beste Joep,
  Ik zou graag jouw boek willen bestellen maar heb daar het IBAN nummer voor nodig. Zou je dat aub willen mailen?
  Alvast hartelijk dank!

  1. Hoi,
   Ja sorry, je bent door mijn fout op een verouderde pagina aangekomen. Ik doe er niet veel meer aan.
   Het IBAN-nummer is:
   NL18 TRIO 0212 2747 08 t.n.v Stichting Spagaat, Deventer. U vemeldt de gewenste artikelen ( u kunt de afkoringen GV, MKV,VOLO,MET,STF,VV gebruiken) en het gewenste aantal exemplaren. Vergeet niet het afleveradres te vermelden bij de mededelingen.
   Gelieve de opruimprijs 2,50 plus verzendkosten 3,80 (sorry ook wat oude prijs op de site) over te maken. Misschien wil je nog meer boeken van bestellen, in dat geval : http://relapublishing.nl/relabestel.htm
   vriendelijke groet
   Joep Zander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.