Cookies

verpasseerd ouderschap

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rLVFLuwJAi0&hl=en&fs=1]
In een mooi videofilmpje (dank aan Jan van Baelen) leg ik uit wat bedoeld wordt met de term Verpasseerd Ouderschap en ga ik in op de inhoud van dit boek.
Het is nu de hoogste tijd om het boek te bestellen; info

0 antwoorden op “verpasseerd ouderschap”

 1. Beste Joep,

  Ik waardeer jouw initiatief om je boek “Verpasseerd Ouderschap” onder de aandacht te brengen.
  Morgenochtend heb ik zelf voor de zoveelste keer een rechtzaak waar ik mijn ex-vrouw gedaagd heb omdat zij de omgangsregeling niet nakomt. Gezien alle ontwikkelingen van de laatste tijd, oa bij Peter Brons, zou er een positieve uitslag kunnen komen. Tegelijkertijd zal ik morgen de rechter duidelijk maken dat ik geen enkel verwijt heb richting mijn kinderen. Zij hebben namelijk geen enkele keuze, behalve te kiezen voor de kant van hun moeder, zolang de moeder mij niet in hun leven toelaat. Jouw boek helpt wellicht bij het wijzigen van zaken binnen het rechtsysteem.

  Dank! Ronald

 2. Hallo Joep,

  Ik maak het nu mee dat mijn broer al bijna vier jaar zijn dochter niet mag zien. Alles geprobeerd maar niets lukt. De ex van mijn broer verzint de meest gruwlijke dingen om de omgangsregeling tegen te houden. Mijn broer heeft zelf de Raad van Kinderbescherming gevraagd om te kijken wat er aan de hand is maar dit is uiteindelijk zelfs tegen gaan werken omdat zijn dochtertje iets heeft gezegd wat belastend kan zijn voor mijn broer.Ik weet dat dit natuurlijk is ingefluisterd door de ex maar hierdoor bepaald een raadsvrouw wel dat mijn broer weer geen kans krijgt zijn kind te zien. Sterker nog, het vermoeden bestaat dat zijn dochter zowel geestelijk als lichamelijk wordt mishandeld Mijn broer doet hiervan aangifte en dit wordt zelfs tegen hem gebruikt. Je gaat toch geen aangifte doen en de raad inschakelen als je zelf de verdachte bent. het is te gek voor woorden maar door dit is zijn dochter nog steeds in gevaar. En in het rapport van de raad stond ook nog hoe zeer zijn dochter hem haatte.dit met een vreselijke tekst die je als vader niet wilt horen. Na 4 jaar vervreemding krijg je dit soort haatgevoelens door de moeder ingefluisterd. Best wel eng, straks is ze wat ouder en zou ze wel eens haar gedachten in praktijk kunnen brengen en dit gebeurd allemaal onder toezicht van psychologen, bureau jeugdzog en de raad van kinderbescherming.
  Ik wil haar alleen maar weer kunnen omhelzen en laten zien dat ze nog nichtjes en neefjes ooms en tantes en een lieve oma heeft. Maar dit mag niet van de psychologen. Te gek voor woorden. Je wordt zo tot wanhoop gedreven. Gelukkig blijven we allemaal ons gezonde verstand gebruiken.
  Heel veel sterkte Joep en iedereen die dit moet meemaken.
  Met vriendelijke groet,

  een zeer verdrietige tante
  Yvonne Smeink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.