Cookies

Boycot

inquisitie of rechtspraak?Vandaag begint eindelijk de internationale boycot-actie van het familierecht. Ik wilde deze aankondiging op de voorpagina van papa.nl.nu zetten. Maar die bleek uit de lucht (toeval of complot). Daarom even kort hier een link: interpaal (International Parents Alliance).

Ik ga deze blog een dezer dagen uitbreiden. Let op: op de site is ook een Nederlandse tekst te vinden!!!

archiefversie van de gelinkte pagina

schoutenweg 41 Deventer

0 antwoorden op “Boycot”

  1. Hoi Joep,

    Ik stel mijn eigen boycot nog even uit, omdat er nog twee uitspraken / beslissingen moeten volgen, EN mijn primaire belang nog slechts de boodschap aan mijn kids is, dat ik er op mijn manier alles aan heb gedaan om hen niet zomaar te laten gaan. Gelijk hebben en krijgen is twee, en macht corrumpeert, en zal dat altijd blijven doen…
    Zes/zeven jaar geleden zou ik mijn eigen verhaal niet geloofd hebben, maar nu kan ik de boycot als volledig terecht zien. Advocaten, rechters zijn een gevaar voor de volksgezondheid.

    Groet,

    Frans (arts met NVRG erkende opleiding gezins en relatietherapie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.