Cookies

Geweld-ige Gerda ontslagen

Gerda Dijksman is weg als districtschef. Vanwege de teister-twitter waarbij een koolmonoxidedrama werd weggezet als Huiselijk Geweld.
Bij de media ligt nog steeds het kritische accent op het twittergedrag. Haar systematies scheve obsessie met Huiselijk geweld blijkt nog steeds weinig relevant in de analyses.
Ik heb het er al een paar keer over gehad. Namens de Raad van Hoofdcommissarissen loog ze een paar jaar geleden in een persbericht een eind weg over de sekseverhoudingen. 98 % van de daders van huiselijk geweld zou man zijn. Niet waar en ook nergens uit te halen.

Vandaag kwam ik ook een subsidieaanvraag uit 1998 tegen van de genderhulpverleningsorganisatie Transact, thans opgegaan in Movisie. Daarin werd ook net gedaan of er exclusief vrouwelijke slachtoffers en mannelijke daders bestaan. Tegenwoordig zijn ze hoop ik genuanceerder. Gelukkig is de schrijfster, toenmalig directeur Karin Klijnsma iets zinnigers gaan doen. Ben benieuwd wat voor geweldige taak ons aller Gerda oppakt. Misschien iets huiselijks om tot bezinning te komen?

de subsidieaanvraag Transact- zie blz 2 halverwege

schoutenweg 41 Deventer

0 antwoorden op “Geweld-ige Gerda ontslagen”

 1. De kenmerken waren van het sm..lwerk af te lezen.
  Langdurige therapie dat geval. Lijkt me beter. Maar ja dat “imagoprobleempje” Nederland bij instanties, ggz, en de rest, ook het familierecht, dat zit ertussen. De zogezegde “politiek” zit ertussen. De “verkoop” van aan burgers zit er ook nog eens tussen. En zo liep de hele kluit middels stemming aanvolgend er weer achteraan. En of het nou SP is of iets anders, mensen het maakt ze geen r..t uit. Ook al gaan duizenden kinderen door moeders naar de kl.te.

  Harde woorden? Welnee. Gewoon nuchter Nederlands, geachte 2e Kamer.
  De handel mot draaien immers aan slachtoffertjes en patiëntjeskwekerij en vijver.
  Ze weten met hun gezeik en geschreeuw in afgelop[en debat herziening kindermishandelingsmaatregelen niet eens uit te brengen dat die oorzaak wel degelijk is het klakkeloos en middels valse verklaring geven van gezag aan zulke…vrouwen-moeders. Bpdcentral.com
  Praat er niet langer omheen in dit land, aangezien
  als een olievlek het aan het uitbreiden is, dat gestoorde rotgedrag en kinderbeschadigende verschuilingstaktieken. Quick-Schuit en die gedragsdeksundige Groenhuijsen waren en zijn er sterren in geweest ook. Sm..l houden terwijl je beter weet. En eerlijk gezegd is dat wel degelijk jaja kenmerkend voor….juist.. Dat wilde ik even kwijt.
  Dat gedonder gaat alleen maar door zo omdat ze volop de gelegenheid blijven krijgen….uiteindelijk van die “kiezers” zelf. Die dus dom worden gehouden, en niet de waarheid-realiteit krijgen te horen of zien ook, in die materie.
  Gemiddeld 3 per gewone straat mensen. Tel uit je winst. Zou het in het kippevlees zitten, aangezien ze zelfs niet meer in staat zijn om een zwerfkip te slachten hier, de “huisvrouw”.

 2. Wat betreft de aanvraag van Transact heb ik een mail gestuurd naar het nationaal fonds volksgezondheid en gesteld dat ik het uitgangspunt van deze aanvraag, te weten de oorzaken van een trauma, niet juist vindt en dus het subsidie verzoek van Transact onjuist vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.