Cookies

Vaderdag revisited

Over mijn eigen vaderdag valt veel positiefs te melden. Op vaderdag zelf heb ik even uitgepakt met een kritisch blog (hieronder) over vormen van Gemist Vaderschap. Er is teveel mis om alleen vrolijk te doen. Maar ik wil graag een hart onder de riem steken van vaders die hun kinderen missen. Houd moed!

Zelf heb ik voor het eerst sinds 20 jaar een vaderdaggeschenk van mijn dochter gekregen,dat ik met genoegen voor een deel heb opgedronken. Ook mijn zoon en zijn moeder lieten zich niet onbetuigd. Ik voelde mij de koning te rijk. Dat heb je zo soms met vaderschap. Het is meer dan koningschap. Alla, en soms valt het samen weten we in Nederland. Dat brengt me dus bij het enige moment in het jaar dat ik even geinteresseerd ben in ons koningshuis. Hoe zou het Willem-Alexander op vaderdag vergaan zijn?

Voor mijn maillezers: in mijn blog van gisteren zaten twee foutjes een naamspellingsfout en de onterechte opmerking dat FORA nog steeds bestaat. Dat lijkt wel zo omdat hun website, inclusief aanvraagmogelijkheid nog bestaat. Maar goed kijkend staat er ook dat ze alweer anderhalf jaar om bedrijfseconomische redenen gesloten zijn.

schoutenweg 41 Deventer

2 antwoorden op “Vaderdag revisited”

 1. Zit tegenwoordig op “Scoop-it” wellicht is het wat voor je.
  vr.groet.
  Wat zal ik zeggen? De oudste kwam gisteren met enige kleinkind wat ik heb tot nu toe.
  De tweede zie ik niet zoon sinds zijn 9e helemaal niks van dus, (toch niet voor te stellen), dat was 1995 m.a.w. reken maar uit.
  Woont 15 kilometer verderop in Spijkenisse.
  Heeft inmiddels vriendin verneem ik via anderen en verwachten kind…..
  De derde weet je, is voor mij vermist, verdwenen, geen notie wat en hoe het gaat, de moeder ging ervandoor 2000 erna na geboorte met kind en al en rechter zegt tegen mij zak maar in de stront. Zelfs na vragen om onderzoek.
  Was overigens bekend de dame met BL en ggz kreeg daarna meldrecht waar dan nu volop “laat ik zeggen discussie” over is. Om toch meldplicht in te voeren…
  (Blad Kind en Adolescent 2009) Men gaat langzamerhand inzien dat dat soort mens zodanige ook vaak “voor de leek -omstanders-partners-ex-paryners etc etc” niet zichtbare ernstige afwijkingen
  heeft ook die zeer schadelijk zijn voor kinderen.
  De “gezagsdiscussie” in deze dat automatisch dan toch aan zulke vaak vrouwen dat gezag wordt gegeven gaat open.
  Want…..daarna is het grote problemen in vele kwesties.
  WaarNA de uithuisplaatsingen wel degelijk broodnodig zijn.
  Om verdere kindermishandeling en erger te kunnen voorkomen.

  Overigens zak maar in de stront is natuurlijk niet zo gezegd.
  Rechter zegt dan “ik vind het niet nodig” omdat hij een vrouw ziet staan die alles aan toneel uit de kast trekt en tot jankend toe onderdehand rechtzaal moet verlaten. Die vase beschuldigen gaat doen, zwartmaakt ook op papier in verklaringen etc etc als onderdeel of zo je wilt kenmerk geestesstoornis.

  http://www.bpdcentral.com

  Nederland heeft nog bergen werk in plaats van projekten te verzinnen en allerhande als paddestoelen verschijnende wazige “coachingbureautjes” die “ineens vechtscheidingen DE remedie voor hebben zo beweren ze” Terwijl vechtscheidingen ontstaan vaak NA beschikkingen Rechtbank. De verkeerde beschikkingen en zeker in de talloze zaken die ik bedoel uiteraard..
  Walgend van de”illegale eiceldonaties” waarbij Spanje dus illegaal bezig is met klantenwerving in Nederland,
  zoals u allen kon zien van de week op TV,
  en tel erbij op de zaadschieters die vrouwen even van de straat kunnen plukken, omdat ze NU een kindje wensen te hebben; kortom genoeg ellende aan duizenden aangedaan kinderen waartegen verduistering van Staat (tegen de individu) wordt gepleegd in dit bananenland.

  Zorgdebat gevolgd. Ga u voorspellen als voor eind 2013 een hoop zaken niet van tafel gaan de ellende ook in Jeugdzorg niet is te overzien ook.
  Het was al sh.t en het wordt een hele grote graad erger.
  De GROTE fraudes door instellingen zoals u kon zien op TV, inzake pgb en dat heeft NIKS te maken met prima mensen pgb houders overigens! let wel,
  druipen van papier en het controlerende heilige Zorgkantoor pakt kleine pgb houders onterecht beneden een 10 uurs grens een verzonnen “wangedrocht” door de Staatssecretaris(sen).

  Amen.

 2. Vorige maand is mijn boek “Ik zal nooit meer stout zijn” over de problemen van mijn zoon en kleinzoon door echtscheiding en aangewakkerd door de WSG (jeugdzorg), en zijn oplossing hiervoor, uitgekomen. Hierin wordt op blz 82 ook Joep Zander en andere deskundige betreffend PAS genoemd.

  met vriendelijke groet,

  Ada Busman

  Date: Mon, 17 Jun 2013 07:41:18 +0000 To: adabusman@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.