Cookies

Censuur van mijn post op linkedin over gevaarlijke mondkapjes van politieagenten

https://youtu.be/JWpRxhFbnGM

Mijn verwijderde post op Linkedin, ik kreeg niet eens te horen dat ie was verwijderd.

De van Linkedin verwijderde post

En mijn commentaar bij deze videovan Youtube verwijderd:

Iedereen beweert hier dat mondkapjes niet werken, maar het is veel erger. Ze zijn ongezond. Kijk eens hoe die ene agent aan zijn mondkapje zit te frunniken dat kan bacteriële besmetting veroorzaken want bacteriën kunnen zich wel in mondkapjes vermenigvuldigen in tegenstelling tot virussen. En ja dit is politiestaat. Vooral ook omdat die agenten geen enkele interne motivatie hebben. Ze botvieren hun eigen frustratie op het publiek. Zelf snappen ze er ook niets van en daarom vallen ze terug op befehl ist befehl.

Dit was mijn reactie op You tube, en die is nu weg, althans onzichtbaar gemaakt (gemarkeerd). Waarschijnlijk was dit alles dus erg to the point, want ik zei een ding dat al die andere reageerders op Youtube niet zeiden…….

ps 08-12: Inmiddels is de reactie op you tube gedemarkeerd. mooi. Hoop dat t zo blijft. Op linkedin is de doorpost van deze blog ook nog steeds actief. Ik hoop dat het zo blijft!

ps 08-12: toch weer weg

2 antwoorden op “Censuur van mijn post op linkedin over gevaarlijke mondkapjes van politieagenten”

  1. Het viel mij op dat het politiegeweld vooral gericht was tegen en getriggerd leek te worden ten aanzien van mensen die aan het filmen waren. Alsof je niet mag filmen en het politiegeweld niet mag vastleggen op beeld en geluid. Pure intimidatie en machtsmisbruik. Tiranniek gewoon. Bovendien was het politiegeweld buitenproportioneel want ook de mensen die aangaven mee te gaan en mee te werken werden in de boeien geslagen. Misselijkmakend en schokkend!

  2. Dat het volk, op wat enkele uitzonderingen na, tegen deze smeerlapperij (en nog veel meer) niet in opstand komt, is mijn grootse ergernis. Demonstreren is volstrekt zinloos zo is wel gebleken, maar MASSAAL en LANGDURIG heel veel dingen niet meer doen en zo veel mogelijk nergens meer aan mee werken is volgens mij de oplossing. Echter, daar is vrijwel niemand voor te vinden zo is mij duidelijk gebleken. We zijn (allang) verloren, helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.