Cookies

Lolbroekerige mannenfoltering

Geweld tegen mannen wordt in onze westerse wereld nog meer onderschat dan dat tegen vrouwen. Ik heb er al vaker over geschreven. Zondag zag ik iets op de Nederlandse publieke omroep dat ik eerst een beetje gelaten over me heen liet komen.

Als je de in dit filmpje gemartelde man door een vrouw zou vervangen zou de wereld te klein zijn. vergelijk de commotie over een vrouwonvriendelijke hoes van de Stones (hieronder).

Is deze vrouw wel slachtoffer eigenlijk?

De commotie over de Stones zag ik gisteren op tv nog weer opgerakeld worden in een programma van Arte (https://www.arte.tv/de/videos/092193-001-A/ground-control-anna-calvi-selah-sue-songo/ 21:50). En dat zette me aan het denken. In de afbeelding hiernaast zie je een geknevelde vrouw die 4 Stones er stevig onder houdt. Ik zou zeggen eerder op een SM-erotische manier, maar de ophef erover was groot.

Dacht ik eerst nog even dat de clip van Klikbeet een soort leuk was, als je er iets langer bij stilstaat wordt dat anders. het staat gewoon voor een sadistisch-schijnfeministische vernedering die ook nog voor een deel door mannen zelf wordt opgevoerd. Dus misschien eigenlijk eerder masochistisch.

Opmerkelijk zijn de regenboogkleuren van de folteraars. Wat zal ik daar nou s over zeggen? Het zet natuurlijk wel aan het denken, dus vooral niet weghalen hoor! Ik ben wel voor vrijheid van meningsuiting… mmm.. nou ja is dit een mening??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.