Cookies

Uit-Kramer

gebroken vrouw

Sommige advocaten zijn echte bijters, ze doen whatever om hun louche zaakje te winnen. En dan bedoel ik niet alleen hun case maar ook een of ander, door een verouderd vrouweninstituut voorgeschreven,  “ideaal” dat eigenlijk niet beter kan worden omschreven als “hoe maak ik alle mannen die na tweeëneenhalve golf feminisme hun bek nog durven open te trekken, volstrekt met de grond gelijk”. Andere quasi-feministen zijn hier al behandeld.

Mw mr I. M. B. (Berna) Kramer, een dame van de werkgroep vrouw en recht cq Clara Wichmaninstituut probeerde mij een paar jaar geleden live op de radio naar de afvalbak te werken door op te merken in mijn richting: Dan zal er wel wat mis zijn met u (omdat mij door de staat (etc) mijn  opvoedingsrelatie met mijn dochter werd afgenomen).

Onlangs werd ik geconfronteerd met een advocate met dezelfde initialen die mij als derde partij, in een klacht tegen een psychologe, voor ongeveer hetzelfde uitmaakte.  Ze beweerde tevens, wars van de feiten, dat ik geen pedagogische opleiding zou hebben.  De betreffende psychologe had mijn boeken  genoemd in haar klachtantwoord.

Verder werd, alsof het niets is,  Prof. Richard Gardner in dezelfde tekst voor pedofiel uitgemaakt.

Aangezien er geen andere advocaten te vinden zijn met dezelfde idealen en initialen zou het heel goed dezelfde Kramer kunnen zijn.  Gewapend met haar (mobiele) telefoonnummer wist ik haar te bereiken bij een overstap op Kennedy airport (als ik het goed verstond). Ze ontkende reflexmatig. Maar dat trok ze weer in op het eind van het nogal vervelende gesprek: “Ik doe geen uitspraken over klachtenprocedures” en “Ik wil weten van wie u dat mobiele nummer heeft, want ik wil niet op mijn vakantie worden lastiggevallen. Op het gevaar af dat ook ik ergens word aangeklaagd voor het diagnosticeren van een ernstige psychische kwaal wil ik toch wel stellen dat de verschijnselen bij deze dame me sterk doen denken aan een aantal van de gevolgen die optreden bij volwassenen die als kind een vorm van ouderverstotingssyndroom hebben opgelopen. Als dat zo is verdient ze enig mededogen.

Mevr. Mr. I.M.B.K  klaagde de genoemde psycholoog aan voor het feit dat díe het gewaagd had bij een kind te constateren dat een aantal dingen haar aan ouderverstotingssyndroom deden denken. Sommige ontkenners Kramen misschien zelf het levende bewijs uit.

De radiouitzending met Joep Zander en Berna Kramer
De kinderbescherming erkent haar onrechtvaardige gedrag naar mij wel

schoutenweg 41 Deventer

0 antwoorden op “Uit-Kramer”

 1. Geachte Joep. Denk nog aan een andere stoornis bij de dame die heelwel mogelijk kan zijn, gezien de -haat- die ze op gemene wijze dan blijbaar tentoonspreid en heel geraffineerd. Uitlokkend en manipulerend ook.
  Er lopen nu zo 300.000 mensen ook zonder behandeling rond met borderlinesyndroom en welzeker passen dit soort van verdraaiers van realiteit en manipulanten onder ook dames in andere kringen dan de psychiatrie,
  heel goed in dat beeld mochten ze ze diagnosticeren als zijnde deskundigen.
  Alleen er zit een probleem vaak bij omstanders wat ik aantref al bij partners van, het letterlijk omzeilen en goed willen praten van zelfs de gedragingen van de eigen partner met BPS of gewezen partner. Hoorde een keer het verhaal aan van zo iemand, man, die vertelde dat ie als hij niet op zijn vrouw ging zitten iedere keer hij werd gestoken door haar met de grootste messen die ze blijkbaar kon vinden.
  Tja “maar ik houd zo van haar” vertelde hij daarna.
  O ja? Ook als het een keer wel gebeurd is en het is te laat?
  Kijk maar naar geval S. geval R. en vele vele anderen inmiddels waarin ze ook niet eens keken daarvoor bij wie ze een kind onderbrachten en lieten brengen ook als rechtspraak c.q. hulpverleners waar dan kennellijk die moeders allang bekend waren als…
  Onvoorstelbaar geknoei. En dan wordt slechts een gezinsvoogd veroordeeld, die het in de schoenen kreeg terwijl daarvoor allang anderen dit en de risico’s wisten. Ook de kenmerken en ook de handel en wandel. Dat kan niet anders.
  Stoppen met verschuiling en verzwijging.
  Dat is de enige weg ook in dat familierecht op dit terrein zeker. Gardner wijst daar al op ook in de risicogroepen die hij aanwijst en niet voor niks.

 2. Beste Joep

  Binnenkort komen we met een aantal ervaringsdeskundigen bij elkaar. Wat kunnen we doen om de Nederlandse Staat aansprakelijk te stellen. Maar ook: kunnen we wellicht een aangifte doen tegen een advocaat die meehelpt aan het ontrekken van de kinderen aan het ouderlijk gzag. Als je mij je emailadres wilt mailen, zal ik een interessante mail van een vader aan een advocatenkantoor mailen. Dit is de eerste stap. Die vader is werkzaam bij politie en schat de kansen op vervolging reeel in.
  Ik wil deze mail niet geheel openbaar maken. Tot mails.
  Jan W.

 3. Is het niet eerder zo of verstandiger dan om een Klachte neer te leggen bij de Deken der Orde Advokaten?
  Heb dat ook een keer gedaan. Heeft niks opgeleverd dat is een andere zaak om andere redenen. Doch de klachte was wel degelijk terecht. Daar is die Deken ook voor. En wordt betaald.

 4. Mocht het mogelijk zijn om de staat aansprakelijk te stellen voor bijvoorbeeld het veroorzaakte leed dat bij de kinderen en mij als vader is veroorzaakt, dan meld ik me graag aan Jan W.

  Groet,
  Dennis

 5. Kwetsend. Waarom Wouter? Komt het te dichtbij, de realiteit dat duizenden kinderen in de psychiatrie zitten door wanpraktijken en jarenlange verzwijging door hulpverlening zelf? (Let wel de woorden van de Minister zelf 96 procent meldde NIKS aan vermoedens kindermishandeling en dus ook niet aan opzettellijk gepleegde vervreemding onder de plu van rechters die zelfs zonder onderzoek beslissen over gezag).
  Om maar vooral de falende instanties zelf in te kunnen blijven dekken en vooral te zorgen dat de ggz bijvoorbeeld en anderen buiten schot blijven.
  Dat zagen we al meer in tientallen zaken in media,
  geval S. geval R. geval Bijenkorf en ga zo maar door.

  Valt me tegen van je Wouter.
  En het is niet willen zien wat er aan de orde is.

  Borderline is niet een of ander kwaaltje wat overgaat.
  En dat weet je bij die dames.
  Slechts vier procent in gedegen onderzoek bij 100 vrijwillige proefpersonen had enigszinds -baat-
  bij een of andere therapie als dat al mogelijk zou zijn want die lui verplichten ze niks in dit land.

  bpdcentral.com stond al jaren dat kinderen beschermd dienen te worden tegen de handel en wandel van deze mensen en bovendien adviezen hoe je jezelf dient te beschermen en kinderen, plus hoe rechters daarmee om dienen te gaan in belang kind
  en kortgeleden hebben professoren zich ook over gezag aan zulke uitgesproken.
  Niet meer geven.

  Onverwantwoorde risico’s worden anders genomen omdat het een van de ernstigste geestesstoornissen is in feite. Psychopathische hysterie vroeger geheten.
  Vandaar dat ze nu van de naam afwillen wederom.

  Omdat borderline te onduidelijk is ook voor velen. Dat blijkt ook mensen hebben geen idee wat het is velen. In een woord: Gevaarlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.